Sopron.info.hu

Így csapott le a Terrorelhárítási Központ szerda este Balfon (videó)

  2018 jún 28 / #hírek

A Soproni Rendőrkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai 2018. június 27-én az esti órákban egy folyamatban lévő ügyben összehangolt bűnügyi ellenőrzést tartottak Balfon. Az adatgyűjtések eredményeképpen a rendőrök látókörébe került egy nő, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogott el 22 óra körül.

fotó: police.hu

A 34 éves nő lakásán tartott házkutatás során összesen több mint bruttó 767,3 gramm por és 106,4 gramm növényi törmelék, 10 gramm kristályos anyag valamint 150 darab tabletta formájú kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök. Az eljárás során további négy személlyel kapcsolatban is felmerült a gyanú, hogy kábítószer van birtokukban.

A rendőrök mind az öt gyanúsítottat előállították a Soproni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Kábítószer birtoklása vétség miatt indult ellenük büntetőeljárás.

 

Az összehangolt akció eredménye: elfogások

A soproni rendőrök az általuk beszerzett információk alapján a Terrorelhárítási Központ bevonásával több személyt fogtak el és állítottak elő kábítószer birtoklása miatt.


%d blogger ezt szereti: