Sopron.info.hu

Interaktív alkalmi kiállításokkal lepték meg a Handleres diákok a soproniakat

  2018 máj 29 / #hírek

Igazán különleges szabadtéri, interaktív kiállítással lepték meg a soproniakat kedden a  SSzc Handler Nándor Szakképző iskolájának 10. M osztályos diákjai, akik projekt menedzsment és pályázat írás tantárgy keretében valósították meg az általuk vállalt feladatokat. A város főterén illetve a Bástyagödörnél tartott kitelepülés igazán népszerű volt a látogatók körében, amely két különböző témában igyekezett gondolkodásra ösztönözni a közönséget. A diákok által vállalt kiállítások remek megvalósítása mellett igazán jó volt azt tapasztalni, hogy igazán  közvetlenek voltak és a nap folyamán minden látogatónak igyekeztek minden információt megadni a témákkal kapcsolatban.

A Fő téren bemutatkozó csoport témája “Az Internet Világa” volt.

Itt bemutatásra került az internet történetének és elterjedésének története az alkalmi kiállítótáblákon, de volt óriás telefon, deep és dark web pavilon, massanger szófejtő is. A kiállítás egyik célja, hogy az embereket egy kicsit kiszakítsák az online világból úgy, hogy letárgyiasított tárgyakkal mutatták be annak egy klasszikus formába öntött verzióját, mint például a valós üzenőfal, ahova bárki posztolhatott klasszikus formában filctollal.

 

A Bástyagödörben “Our Story” címmel az Instagram témakörére épült a kiállítás! 

A kiállításon a több kategóriára bontott csoportok mellett  különböző fényképezkedési lehetőségek (hátterek) és egyéb Instagrammal kapcsolatos kreatív dolgok voltak megtalálhatók, ahol a kreatív témakörön belül használati tárgyakat is készíthettek az érdeklődők.

 

 


%d blogger ezt szereti: