Sopron.info.hu

Iparterületeken újultak meg az utak Fertődön

  2018 okt 31 / #Cikkmix

A 75,10 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével útfejlesztések valósultak meg Fertőd iparterületein. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg 2018. január és október között.

Fertődön több helyen is zajlanak az útfejlesztési munkák, melyekkel évtizedes hiányt pótolnak. / fotó: cyberpress.hu archívum

 

A Fertőd Város Önkormányzata által megvalósított „Iparterület elérhetőségének fejlesztése Fertődön” című, TOP-1.1.1-16-GM1-2017-00002 azonosítószámú projekt célja a vállalkozói környezet és az üzleti infrastruktúra fejlesztése volt a fertődi iparterület elérhetőségét biztosító utak fejlesztésével.

A fejlesztés eredményeként felújításra került a Laktanya köz 284 méteres szakasza, a Mező utca 458 méteres szakasza, illetve további iparterületi utak mindösszesen 572 méteres szakaszai.

A megvalósított útfejlesztések közvetve hozzájárulnak a térség gazdasági potenciáljának javításához és a munkahelyteremtéshez az iparterületen telephellyel rendelkező vállalkozások működési körülményeinek javításával, középtávon pedig újabb vállalkozások betelepedését segítik elő.

 

A projektről bővebb információt IDE KATTINTVA olvashatnak.


%d blogger ezt szereti: