Sopron.info.hu

Irány Salamanca!

  2009 márc 02 / #lapszemle

Döntés született a FINAL4 helyszínérõl! Ahogy az várható volt, Salamanca és Jekatyerinburg futott óriási versenyt a rendezés jogáért. A FIBA EUROPE – miután nem volt lényeges különbség a két klub pénzügyi ajánlata között – a sportág érdekeit tartva szem elõtt Salamancának ítélte a négyes döntõ rendezési jogát.

Klubunk üdvözli a sportág európai vezetésének döntését, még úgy is, ha ezzel jóval nehezebb feladat elé nézünk az elõdöntõben. A spanyol Salamanca – melyet honi riválisunk, a Pécs is a saját bõrén tapasztalhatott – félelmetesen erõs hazai pályán. Fanatikus szurkolóik pokoli hangulatot teremtve hajtják kedvenceiket a gyõzelem felé.

Székely Norbert vezetõedzõnk a hír hallatán kifejtette: “Egy nagyon jó csapat ellen, spanyol földön nem mi leszünk az esélyesek, de nem ijedünk meg a kihívástól!”

Klubunk gõzerõvel elkezdte a szurkolói buszok szervezését a FINAL4 helyszínére, melyrõl remélhetõleg a ma esti közönségtalálkozón már bõvebb információval is tudunk szolgálni. A repülõvel útnak indulók számára klubunk csoportos utazást nem szervez, belépõjegyek viszont klubunknál igényelhetõek a rendezõ Salamanca által késõbb nyilvánosságra hozott áraknak megfelelõen.

wb-sopron.com