Sopron.info.hu

Itthon is megmutatjuk magunkat

  2009 szept 29 / #sport

Szerdán hazai közönségünknek is bemutatkozik tétmérkõzésen csapatunk. Ellenfelünk ismét a Szolnok együttese lesz, akiket vasárnap élvezetes játékkal gyõztünk le a Tisza-parton.

A szezonnyitó keretében hagyományainknak megfelelõen fellépnek különbözõ bemutatókkal utánpótlás játékosaink, így már érdemes fél 5 után kilátogatni a csarnokba.

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk a szezonnyitóra, és az azt felvezetõ kedd esti ankétra!

Székely Norbert vezetõedzõnket hétfõ este kérdeztük várakozásairól, illetve a hétvégén lejátszott mérkõzés tapasztalatairól.

“Összességében elégedett voltam a vasárnap mutatott játékunkkal! Az elsõ negyed megingásait leszámítva összeszedetten, pontosan védekeztünk. Támadásban kellõen gyorsak és agresszívak voltunk, melyre nem volt válasza ellenfelünknek. Sok gyorsindítást vezettünk, melynek alapját a stabil védekezésünk adta meg. Annak különösen örültem, hogy két juniorunk, Németh Alma és Licskai Zsófia sok idõt tölthetett a pályán, és mindezt úgy tették, úgy illeszkedtek be, hogy a játékunk színvonala nem esett vissza. Szerdán szezonnyitó közepette látjuk vendégül a Szolnokot, mely mindig egy különleges esemény, egyedi hangulattal. Bízom benne, hogy a vasárnapihoz hasonló koncentrált védõmunkával és szórakoztató támadójátékkal lepjük meg szurkolóinkat.”

wb-sopron.com