Sopron.info.hu

Jobbik Sopron: Alelnökök segítik ezentúl Dr. Brenner Koloman munkáját

  2018 Sze 09 / #hírek

A soproni Jobbik alapszervezetének múlt pénteki ülésén két alelnököt választottak egyhangú szavazással a tagok, így eldőlt hogy a helyi szervezetben  Dr. Brenner Koloman elnök munkáját ezentúl közvetlenül  Mayer Éva és Szakonyi Imre segíti.

A Jobbik soproni alapszervezetének elnöksége: Szakonyi Imre alelnök (b), Dr. Brenner Koloman elnök (k), Mayer Éva alelnök (j) fotó: cyberpress.hu

Mayer Éva, megválasztott alelnök asszony kérdésünkre elmondta:

„A 2018-as választások idején kezdtem meg munkámat a Jobbiknál, mint aktivista. Számomra a Jobbik volt az egyetlen politikai erő, amely életünk problémáira, kérdéseire megfelelő megoldást kínált, elfogadható válaszokat adott. A választási győzelem most nem jött el, ezért úgy gondoltam, hogy jövőben még inkább, még nagyobb erőbedobással kell segítenem Dr. Brenner Koloman munkáját itt helyben. Saját tevékenységemet elsősorban a helyi szociálpolitika terén érzem hasznosnak, azon belül a most is aktuális devizakárosultak ügyében, hiszen a családom is érintett. Ráadásul ez kiemelt terület a megújult Jobbik esetében, amely szociálisan érzékeny nemzeti néppártként dolgozik hazánkért. Tulajdonképpen a Jobbik választási programjának szlogenjét a Magyar szívvel; Józan ésszel; Tiszta kézzel-t, s annak minden egyes programpontját magaménak vallom, küldetésemnek tartom.“

Mayer Éva, a Jobbik soproni alapszervezetének alelnöke / fotó: cyberpress.hu

A másik megválasztott jobbikos alelnök, Szakonyi Imre a soproni régióban komoly civiltársadalmi tevékenységével széles körben ismert, aki ugyan fogyatékkal él, de olyan energiával és sportteljesítménnyel a háta mögött, amelyet bárki megirigyelhetne. Az alelnök úr megválasztását követően kifejtette:

„Dr. Brenner Koloman országgyűlési képviselőnk hívására érkeztem a soproni Jobbikba. Egyeztetéseket folytattunk, hogy miben lehetek hasznos tagja a Jobbiknak és az általam a civil életben is gyakorolt területeken fogok szakpolitikát folytatni a Jobbikon belül, amelyek az állat- és természetvédelem, a fogyatékkal élők ügyei, valamint a sport területén próbálom kamatoztatni a tudásomat.”

Szakonyi Imre, a Jobbik soproni alapszervezetének alelnöke / fotó: cyberpress.hu

Dr. Brenner Koloman soproni elnök örömmel nyugtázta azt, hogy az alapszervezet legutóbbi ülésén új tagok felvételével és a politikai ősz legfontosabb témáival is tudtak már foglalkozni. Mint azt munkatársunknak elmondta, a Jobbik komoly szakmai munkával készíti elő azokat a témákat és területeket, amely segítségével valós és polgári válasz kívánnak adni soproni régió lakosainak, azokra a problémákra, amelyekre a fideszes városvezetés láthatóan nem keres és nem is talál választ.

Dr. Brenner Koloman kiemelte, hogy tudomásul kell végre venni azt a tény, hogy Sopron megtelt, és többet érdemel! Hozzátette, hogy a Jobbik, mint a polgári ellenállás pártja, ismét a törvények, a rend, és a hagyományok, a konzervatív és keresztény értékek alapján fog választható alternatívát nyújtani a régióban. Folytatják küzdelmünket egy biztonságos, igazságos és szabad Magyarországért és politikai közösségüket tovább építik és megerősítik a soproni régióban is!

Dr. Brenner Koloman országgyűlési képviselő, a Jobbik soproni alapszervezetének elnöke / fotó: cyberpress.hu


%d blogger ezt szereti: