Sopron.info.hu

Kerékpárok gazdáit keresi a rendőrség

  2018 feb 04 / #csak úgy

A Soproni Rendőrkapitányság 08050/956/2017. bűnügyi számon eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy soproni gyanúsított ellen.

A rendőrök egy folyamatban lévő nyomozás során lefoglaltak egy Mongoose típusú kerékpárt egy soproni gyanúsítottól, amit a rendelkezésre álló adatok szerint 2017-ben tulajdonította el a Sopron, Lackner Kristóf utca 24. szám alatti társasházból. A sértett nem tett feljelentést az ügyben. A gyanúsított ellopott egy kék és egy piros színű kerékpárt is a Lackner Kristóf utca 9. szám alatti buszpályaudvarról, amikről szintén nem érkezett bejelentés a hatósághoz.

A rendőrség kéri, hogy a képen látható, illetve a buszpályaudvarról ellopott kerékpárok tulajdonosai jelentkezzenek személyesen a Soproni Rendőrkapitányságon a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal vagy számlával. A sértettek telefonon is tehetnek bejelentést a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának 06-96-417-329-es hívószámán vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A lopott bicikliket a rendőrség lefoglalta, tulajdonosait keresi.


%d blogger ezt szereti: