Sopron.info.hu

Két személyi sérüléssel járó baleset is történt hétfőn Sopronban

  2018 Már 27 / #hírek

Kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Sopronban a tegnapi napon,amelyekről a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a weboldalán így számolt be.

fotó: police.hu

A 8518-as számú úton, Balf irányából Sopron felé közlekedett 2018. március 26-án 8 óra 10 perckor egy autó vezetője. Sopron belterületére érve, egy enyhén jobbra ívelő kanyarban a gépkocsival megcsúszott, a jobb oldali füves útpadkára hajtott, majd hirtelen balra kormányozta az autót, ezért a gépkocsi keresztbe fordult, a meredek partoldalnak ütközött és a bal oldalára borulva állt meg. A baleset következtében a jármű vezetője 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

fotó: police.hu

Szintén Sopronban, a Csengery utcán, a Kőszegi út irányából a Mátyás Király utca felé közlekedett egy autóbusz vezetője 2018. március 26-án 16 óra 28 perckor. A rendelkezésre álló adatok alapján a buszsofőr a Csengery utca 106. szám előtti útszakaszra érve – eddig tisztázatlan okok és körülmények között – az előtte haladó és forgalmi okból megálló személyautó hátuljának ütközött. A baleset következtében az autóbusz két utasa 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.


%d blogger ezt szereti: