Sopron.info.hu

Kiesési rangadó

  2007 márc 28 / #programajánló

Kiesési rangadóSzombaton 16.00 órakor, a városi stadionban a REAC-ot fogadjuk. Az előjelek, szokás szerint nem kedvezőek, A hazai csapat kispadján a Sopronban, egyszer már megbukott Dario Bonetti ül,

aki 2 győzelem, és 4 vereség után veszi át a gárdát Csertői Auréltól, Horváth András eltiltása miatt nem játszhat. Az esélyeink, az egyre eredményesebb rákospalotaiak ellen nem túl rózsásak.

Lehet, hogy rosszul látom, de egyszerűnek tűnik a megoldás:

– el kell zavarni ezeket a játékosokat, és a helyükre nem a román másodosztályból, hanem, a magyarénál színvonalasabbnak tartott bajnokságból igazolni.

– a tulajdonosnak befejezni a kapkodást

Persze a bajnokság vége már közeledik, a csapat egyre lejjebb csúszik, igazolni nem lehet, és, ahogy VLM nyilatkozta, a másodosztályban is kiáll a csapat mellett..

Szerintem nem kéne. Főleg ha kiesünk, amire igen komoly esélyünk van.

Ez elmúlt idők történései, sajnos kiölték a soproni szurkolóban az érdeklődést a csapat iránt, de ne felejtsük el, ez a MI városunk, az NB1-es indulás jogát nem VLM, és csapata harcolta ki, tehát felelőtlenül ne is kockáztassa azt. Mondhatja a tulajdonos, hogy Ő mennyi pénzt nyomott ebbe a csapatba, de erre mi mondhatjuk: kár volt, nézze meg mire ment vele.

Eredménytelen játék, szerethetetlen csapat, országos közröhej tárgyát képező klubvezetés. Talán így lehetne összegezni az elmúlt időszakot. Eddig a foci fórumokban az volt a téma, hogy milyen szimpatikus csapat, aki ellen senki sem mehet biztosra, ma pedig gúnyosan: még mindig Ő az edző? Már három hete?

Nem jó lenni mostanság soproni szurkolónak.

Sajnos