Sopron.info.hu

Krimi Sopronban!

  2018 Sze 26 / #hírek

Egy nap, amikor a krimié a főszerep. A Rejtélyek Háza idén ősszel egy újabb rendezvénnyel szeretne kedvére tenni minden rejtélykedvelőnek! Gyilkosságok, rejtvények és remek hangulat … mindez Sopronban is, 2018.09.30-án! 

 

Ismét megmozdul az egész ország, és a nagyvárosokban megkezdődhet a bűntények felderítése! Mindezekhez természetesen a leghűségesebb város is csatlakozik ahol adott lesz egy térkép, egy feladatsor és egy merénylet, melyet csak Sopron nevezetes helyszíneire ellátogatva lehet majd megoldani. A kaland során minden helyszínen egy újabb fejtörő illetve nyom várja a helyi nyomozókat, pont úgy mint egy Agatha Christie regényben és ha sikerrel járnak a résztvevők akkor a végére teljesen összefog állni a kép.

A Rejtélyek Háza soproni csapata szervezésében ez a kalandos időtöltés egy  nagyjából két órás programot kínál majd 2018.09.30-án vasárnap, 10.00 és 19.00 óra között amely magába foglal egy kellemes 2-2,5 kilométer hosszú sétát a város legszebb pontjain át. A Logikai feladatok megtornáztatják az ember agyát, és a közös nyomozás élménye közelebb hozza a résztvevő csapat tagjait.

Fontos tudnivaló, hogy ezen a napon előzetes egyeztetés nélkül lehet részt venni a programon, ahol extra lehetőséggént mindenki diák jegy áron vághat neki a kalandnak! (950 Ft/fő – 10 éves kor alatt ingyenes!)

Bővebb információk és további részletek: https://www.facebook.com/events/544672309287004/


%d blogger ezt szereti: