Sopron.info.hu

Lezárt akta: Ügyészségen a soproni férfi ügye, aki egy csővel garázdálkodott

  2018 aug 03 / #hírek

A Soproni Rendőrkapitányság egy 38 éves helyi lakossal szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult nyomozásában fejezte be az ügy vizsgálatát.

illusztráció / fotó: Leczovics Zsolt

 

A nyomozás adatai szerint 2017. november 19-én 22 órakor, Sopronban egy 38 éves helyi férfi egy méteres hosszúságú csővel megtámadott az utcán két másik férfit. A helyszínen a sértettek elmondták a rendőröknek, hogy az egyik soproni utcában megálltak az autójukkal, amikor arra lettek figyelmesek, hogy a mellettük lévő házból kijött egy férfi és ordítozva kérdőre vonta őket, hogy mit keresnek ott. A feldühödött ember a kezében egy méteres hosszúságú csövet tartott, amivel két esetben megütötte őket. Egyiküket a kézfején és a vállán találta el, ami miatt a sértett kezében tartott telefonja összetört, míg a másik férfit szintén a kezén ütötte meg. A rendőrök az agresszív támadót elfogták, a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Soproni Rendőrkapitányság az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek. – számol be a rendőrség honlapja.

 


%d blogger ezt szereti: