Sopron.info.hu

M85 ügyi híradó a hitetlenkedőknek, újabb helyen épül a soproni autóút!

  2018 máj 29 / #hírek

Hétfő reggeli műszakkezdéskor újabb helyszínen indult meg az M85-ös gyorsforgalmi építése. Mint arról korábban beszámoltunk, a Nagylózs – Sopron-kelet szakaszon aktívan dolgozik Dömper Kft. és a Subterra-Raab Kft. vezette konzorcium. Most Nagycenk – Pereszteg térségben tűntek fel munkagépeik, nevezetesen a 84-es főút 107-es kilométerénél. Mind Sopron és Sárvár irányába is olykor forgalomkorlátozásra lehet majd számítani, hisz a irányonként egy-egy leágazó szervizutat is kialakítottak hétfőre virradóra.

Erről a szakaszról egyébként az érdemes tudni, hogy a nagycenki csomópontnál új üzemmérnökségi telepet építenek ki, Kópháza térségében egy egyszerű pihenőhelyet alakítanak ki mobil tengelysúly mérőállomással, valamint 8 felüljáró és 9 aluljáró műtárgy kiépítését vállalta a kivitelező.

A 84-es úthoz is hozzányúlnak, ugyanis közel 6,5 kilométernyi nyomvonal korrekciót hajtanak végre, például a nagycenki Vízálló Major (autóbontó) és a peresztegi elágazás között a csomópont kialakítása miatt, az alábbiak szerint:

A kép korábbi cikkünkből származik.

Minden ami M85, egy kattintásra elérhető itt.

 


%d blogger ezt szereti: