Sopron.info.hu

Mágel Ágost (FIDESZ): Az ellenzéki pártok hiteltelenek!

  2018 feb 23 / #csak úgy

Mágel Ágost tartott sajtótájékoztatót pénteken, amelyben az ellenzéki pártoknak a migrációval kapcsolatos állásfoglalásaira világított rá az ő álláspontja szerint, amelyek véleménye szerint hiteltelenek.

 

Mágel Ágost (FIDESZ): Az ellenzéki pártok hiteltelenek

Minden ellenzéki próbálkozás dacára a választás az ország biztonságáról szól.

Miután sem az MSZP, sem a Jobbik nem állt ki a magyarok érdekében, amikor a kerítésről és az ország biztonságáról dönteni kellett, most lázas igyekezettel próbálják elterelni a figyelmet a számukra kínos témától.

Az MSZP soproni jelöltje most már ott tart, hogy „kitalált ellenségnek” nevezi a migráció elleni küzdelmet. A szocialisták végérvényesen eltávolodtak a valóságtól és a lét-nemlét határára sodródtak.

A Jobbik már szintén bebizonyította, hogy rájuk sem lehet számítani az ország védelmében. Vona Gábor korábban még azt mondta, hogy aki nem szavazza meg a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást az „hazaáruló”, majd aztán Gyurcsánnyal és a szocialistákkal együtt ő is megakadályozta azt.

Az ellenzéki pártok hiteltelenek, a hatalomért mindenre képesek.

A FIDESZ számára viszont a magyarok biztonsága a legfontosabb. Ennek érdekében továbbra is mindent megteszünk. Nem fogjuk tétlenül nézni, hogy vannak, akik a Soros-terv végrehajtásán mesterkednek. Mert nekünk Magyarország az első!

 

Sopron, 2018.02.23.

 


%d blogger ezt szereti: