Sopron.info.hu

Megtisztítjuk közösen az Ikva patakot!

  2010 márc 10 / #programajánló

2007-óta, minden évben, néha többször is tájtakarításra indulunk. Annak idején az Ikva patak kitisztításával kezdtük. Most ismét úgy gondoljuk, hogy visszatérünk a Mi kis patakunkhoz, és megpróbáljuk „kicsomagolni”, hogy tavaszra ismét magára ölthesse a természet pompáját.

Támogatást több helyről is érkezni fog, így zsákokat és két nagy konténert is kapunk. Lehet, hogy még kesztyűket is, de az még kérdés. Ám a legnagyobb segítséget tőletek, „Emberektől” szeretnénk kapni. A tisztítandó szakasz, a Pap réttől az autószalonok (Citroen) utánig tart. Remélem sokan leszünk, mert 3 részre kellene szakadnunk. A jó hír, hogy még mindig van látszatja a 3 évvel ezelőtti takarításnak, tehát a dolgunk simábbnak tűnik.

A zsákok fejébe azt kérték tőlünk, készítsünk annyi képet, amennyit csak tudunk a szemétről és a tisztított területről is. Egy pályázathoz kell, aminek célja egy Balfi utcai illegális szemétlerakó megszüntetése. Én úgy gondolom ezt mindenfélekép támogatnunk kell!

Tehát kérek minden környezetéért, Önmagáért, Másokért, Patakunkért, az illegális szemétlerakó megszüntetéséért és Föld anyánk egészségéért felelősséget- érző, vállaló Embert, hogy két kezének segítségével járuljon hozzá közösségünk által szervezett

Ikva patak takarításhoz!

2010. március 14-én (vasárnap)

8:45-kor a Pap réti parkolóban

esőnap  március 21. (vasárnap)

Strapabíró cipőbe, vagy ha teheted gumicsizmába gyere. Kesztyűt hozzatok magatokkal a biztonság kedvéért.

Aki a takarítás végéig maradni tudna és kedve is van, azzal szeretnénk elkölteni egy étket, amit mindenki magának hoz.

Kinek kérdése van, az a 70/395-9020-as számon teheti meg!

Megkérlek, ha nem okoz gondot, juttasd el ezt a levelet annyi Emberhez, amennyihez tudod!

Tisztelettel,

Kelemen Norbert, Prázmári Mihály