Sopron.info.hu

Megvalósul a soproni bunyós álma! Máté Ádám VS. Robert Guerrero az USA-ban!

  2018 nov 07 / #hírek

Fantasztikus lehetőség és bátran mondhatjuk hogy sporttörténelmi mérkőzés előtt áll a soproni Máté Ádám, aki 2018. december elsején lép szorítóba Los Angelesben, a korábban négy súlycsoportban is világbajnoki címig jutott amerikai Robert Guerrero ellen. 

Fotó forrása: Máté Ádám facebook

 

A nagyszabású bokszgála főprogramjában – amin egyébként a főmérkőzés a Deontay Wilder – Tyson Fury nehézsúlyú WBC világbajnoki összecsapás lesz – a soproni “Rosszfiú” egy olyan mérkőzésen küzdhet ellenfelével, amely bátran mondhatjuk minden bunyós álma, hiszen ez már egy olyan szint, amely kevés bokszolónak adatik meg. Ez a kijelentés nem túlzás, hiszen ismerve az amerikai körítést és rangot illetve a ellenfele kvalitásait, ez már valóban egy olyan dimenzió amire még azok is csak elismerően csettintenek, akik nem követik naprakészen ezt a sportágat. Mi mindenesetre nagyon szorítunk a soproni bunyósnak aki a Profibox Promotion vállalkozás versenyzője és nem mellesleg az RBO szervezet európai övének birtokosa és bízunk abban, hogy valamelyik sportcsatornán élőben is láthatjuk majd azt a mérkőzést, amelyről Máté Ádám így nyilatkozik a közösségi oldalán:

 

Beteljesülhet egy álmom,ami minden bunyós álma! Egy szupersztárral bokszolhatok. Beér 17 év munkája! A sokszoros világbajnok “Szellem” Robert Guerrero ellen bokszolhatok a Fury vs Wilder gálán. Guerrero olyan nevekkel bokszolt,mint Danny Garcia vagy Floyd Mayweather. Azt hiszem ez önmagában is elismerés, hogy egy ilyen volumenű gála programjában bokszolhatok, ráadásul a főprogramban. Vesztenivalóm nincs és most tudok igazán felszabadultan a ringbe lépni,mert erre vártam! Élő gálán, Amerikában volt világbajnokkal egy soproni!

 

 

 

 

 

 ***** 


%d blogger ezt szereti: