Sopron.info.hu

Megyei rangadó szombaton

  2007 márc 09 / #sport

csertoiaurel.jpgMindig kiemelt figyelem kíséri a Győr-Moson-Sopron megyei rangadót. Ősszel a győriek nyertek, a stadion-felújítás miatt Tatabányán rendezett mérkőzésen., 2:0 arányban. 2006 tavaszán hazai pályán 2:0-ra, Horváth Andris, és Radu góljaival mi. Szép emlék a Varga Zoltán által trenírozott ETO 4:0-ás lelépése, legyen ez a kiindulópont szombaton is.. Az esélyekről, felkészülésről kérdeztük Csertői Aurélt, a csapat trénerét.

Megyei rangadó szombatonSopron.Info.hu: Hogyan értékeli, csapata idei teljesítményét (papírforma vereség, meglepetés győzelem)?

Csertői Aurél: Még korai lenne a csapatot értékelni. Azon dolgozunk, hogy minél eredményesebbek legyünk.

Sopron.Info.hu: Milyen előjelekkel vág neki a csapat a Győr elleni mérkőzésnek?

Csertői Aurél: Egész héten nyugodt körülmények között készültünk. Bár minden mérkőzés más, de a Győr ellen sem készülünk másképp a szokásosnál. A lábadozó Csontos Zoli és a beteg Koroudjiev kivételével mindenki rendelkezésre áll.

Sopron.Info.hu: Okozott gondot, a taktika gyakorlásakor, hogy fiatal játékosaink (Feczesin, Demjén) a korosztályos válogatottban szerepeltek?

Csertői Aurél: Tulajdonképpen csak két edzést hagytak ki a fiúk, de szerdától már ők is bekapcsolódtak a közös munkába, így különösebb problémát nem okozott a távollétük.

Sopron.Info.hu: A nem soproni kötődésű játékosokkal sikerült megértetni a Sopron – Győr összecsapások fontosságát?

Csertői Aurél: Nem hinném, hogy ezt különösebben ki kellene hangsúlyozni bármely játékosunknak, mi mindig a következő meccset szeretnénk megnyerni. Mindenki tudja azt, hogy ha maximálisan teljesítenek a pályán, az eredmény sem maradhat el.

Sopron.Info.hu: Milyen kezdőcsapattal vágunk neki, a megyei rangadónak?

Csertői Aurél: Igyekszem olyan csapatot pályára küldeni, amely végig harcolva jó eredményt fog elérni. Egy-két poszton még gondolkodom.

Hajrá Sopron!