Sopron.info.hu

Mennyiért vetkőznek a színésznők Magyarországon?

  2009 aug 17 / #mozimánia

A Blikk úgy tudja, a TV2 műsorvezetője végre elfogadta a nyuszis magazin felkérését, vagyis Liptai Claudia hamarosan meztelenül pózol majd a nyuszis magazin címlapján.

Információink szerint a férfi rajongók október-november környékén láthatják a műsorvezetőről készült erotikus fotósorozatot, amelyekért cserébe hárommillió forintot tehet zsebre a sztár. Ezzel az összeggel pedig a Playboy magyarországi történetében ő lesz a legjobban fizetett modell, aki ledobta ruháit a magazin kedvéért.

Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője a Blikknek elárulta, való igaz, hogy toplistájuk élén Liptai Claudia áll, akinek a fotóiért hajlandók többmilliós összeget kifizetni.

– Liptai Claudia, Ördög Nóra valamint a NOX énekesnője, Péter Szabó Szilvia áll a toplista első három helyén. Ha Claudiával valóban összejön a megállapodás, akkor ő lehetne az első, akinek a fotósorozatáért kínált összeg meghaladhatja a hárommillió forintot – árulta el a Blikknek Radnai Péter.

A Blikk úgy tudja, erre már nem is kell sokat várni, hiszen egy-két technikai kérdést leszámítva már mindenben megegyezett a sztár és a magazin.

Valószínűleg már a kapott összegnek is megvan a helye, hiszen – mint ahogy arról a Blikk hétfői számában beszámolt – Gesztesi Károllyal való különválása után a műsorvezető éppen a napokban vásárolt magának és kislányának egy lakást Buda egyik kedvelt luxuslakóparkjában.

Az 50 négyzetméteres otthonért körül belül 30 millió forintot fizetett, leszámítva persze a felújítási munkálatokat: a Blikk információi szerint ugyanis Claudia mindent újratervezett készülő lakásában.

De nem csupán lakását, hanem külsejét is megújítja a műsorvezető. A Neoton-musical kedd esti gálájára már bomba nőként érkezett. Claudia szemmel láthatóan jobban néz ki, mint valaha. Arca csak úgy sugárzik a szépségtől, súlyfeleslegnek pedig nyoma sincs.

Persze nem ő az egyetlen celeb, aki a fotózás kedvéért felvette a harcot a kilókkal. Gregor Bernadett (37), aki másodjára 2007-ben mutatta be bájait a nyuszis magazinban, tizenkét kilóval könnyebben állt a kamerák elé, mint az első fotósorozat alkalmával.

A Blikk információi szerint egyébként Claudia előtt Gregor Bernadett tartotta a csúcsot, már ami a gázsit illeti. Két évvel ezelőtt ugyanis kétmillió forint feletti összeget fizettek a képeiért.

Őt követte Görgög Zita (29), aki szintén nagyjából kétmillióért vetkőzött, valamint Zalatnay Sarolta (61), aki mai áron számolva szintén kétmillió körüli összeget kapott nyolc évvel ezelőtt készült képeiért. Ő volt az, akinek fotósorozatával a magazint legtöbb példányban adták el.

Őt követte Szorcsik Viktória (30), aki szintén közel kétmillió forintot vihetett haza, valamint Szalontai Szilvia (36), akinek a gázsija meghaladta a másfél millió forintot.

Magyarországhoz képest a Playboy szülőhazájában sokkal magasabb gázsit képesek kifizetni egy-egy sztár meztelenfotó-sorozatáért. Pamela Andersonnak, aki tizenkétszeres Playboy-szereplésével rekordot állított fel a magazin történetében, legutóbb 1 millió dollárt (kb. 200 millió forintot) ajánlott fel Hugh Hefner, persze mindezért cserébe a színésznőnek Denise Richardscal közösen kellett vetkőznie. A Playboy atyjának toplistáján első helyen a Jóbarátok című sorozatból ismert Jennifer Aniston áll, akit már többször felkért a fotózásra, legutóbb 4 millió dollárt, vagyis 800 millió forintot ajánlott meztelenképeiért, a színésznő azonban nem engedett a csábításnak. Sőt: azt mondta, hogy még 10 millió dollárért sem fogja felfedni bájait.

www.blikk.hu