Sopron.info.hu

„Mozogjunk Együtt” Sportnap Katus Attilával

  2018 okt 24 / #hírek

A sportnapra kilátogatók Katus Attila Best Body edzésén és részt vehetnek.

Október 27-én a Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnok ad otthon a „Mozogjunk Együtt” Sportnapnak. A rendezvényen résztvevők öt különböző edzésen próbálhatják ki magukat, valamint három sportbemutatót láthatnak. A tíz órakor kezdődő megnyitót Kerata Dóra soproni aerobic oktató Dinamic Box edzése követi, mely után a Soproni Rendészeti Sportegyesület VB érmes karatékái kalauzolják el a látogatókat a shotokan karate világába, Pirger Attila szakosztályvezető segítségével. A karate-bemutató után a hazai fitneszvilág egyik legismertebb arca, Katus Attila hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok tart egy edzést az érdeklődőknek.

katus attila

A nap során a soproni Mészáros Krisztián prezentálásában Strongfirst Kettlebell bemutatót, valamint a SopRock csapatának előadásában akrobatikus rock&roll előadást nézhetnek meg a látogatók.

A már említett edzéseken túlmenően Lajtos Gergő Dance aerobic, Árki Henriett pedig Tabata aerobic edzést tart. A nap zárásaként 15 órától Ground Force Method edzésen vehetnek részt a mozogni vágyók.

A rendezvény ingyenesen látogatható!

 

katus


%d blogger ezt szereti: