Sopron.info.hu

Négy élvonalbeli és öt NB II-es klub tartozik az MLSZ-nek

  2007 dec 12 / #lapszemle

Négy élvonalbeli és öt NB II-es klub tartozik az MLSZ-nek A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága kedden az alábbi határozatokat hozta.

Soproni Liga

A grémium a Filkor Attila és Varga Roland labdarúgók kezdeményezésére az MTK ellen indult fegyelmi eljárást megszüntette.


A bizottság a sportszervezetek pénzügyi tartozása miatt elrendelt fegyelmi eljárást a Siófokkal, a Debrecennel, a Győrrel, a Nyíregyházával és a REAC-cal szemben megszüntette.

A testület az MLSZ-el szemben fennálló pénzügyi tartozás miatt a Diósgyőrrel, a Kaposvárral és a Tatabányával szemben egyszeri alkalommal 4–4 büntetőpontot állapít meg, amennyiben a sportszervezetek az idézésben közölt tartozásukat a határozat jogerőre emelkedéséig nem fizetik meg.

Az FB az MLSZ-el szemben fennálló pénzügyi tartozás miatt a Sopronnal szemben egyszeri alkalommal 3 büntetőpontot állapít meg, továbbá a sportszervezettől a labdarúgó igazolásához (átigazolásához) való jogot 2008. március 31. napjáig megvonja, amennyiben az idézésben közölt tartozását a sportszervezet a határozat jogerőre emelkedéséig nem fizeti meg.

Liga Kupa

Takács Tamás (Sopron) 1 Liga Kupa-mérkőzésre szóló eltiltás