Nem lesz gáz Sopronban

2010. szeptember 22-én 6:00 órától szeptember 24-én 6:00 óráig terjedő időszakban Sopronban és további 24 települést érintően(Agyagosszergény, Ebergőc, Fertőboz, Fertőd, Fertőendréd, Fertőhomok, Fertőszentmiklós, Fertőszéplak, Hegykő, Hidegség, Hövej, Nagycenk, Nagylózs, Pereszteg, Petőháza, Pinnye, Röjtökmuzsaj, Sarród, Sopronkövesd, Vitnyéd, Ágfalva, Fertőrákos, Harka, Kópháza) az üzemeltetésében lévő földgázszállító rendszeren gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez.

A munkálatokat már augusztusban szerette volna elvégezni a szolgáltató, akkor a város fogyasztói kérték a halasztást. A 48 órás gázszünetre a törvény ad lehetőséget, -az időpont valószinűleg marad, csak nagyon szélsőséges esetben kerülhet sor további időpont módosításra.

Az ehhez kapcsolódó információkról és óvintézkedésekről Molnár Károly, az ÉGÁZ-DÉGÁZ Földgázelosztó Zrt. hálózati igazgatója tájékoztatja a hallgatókat.

Corvinus Rádió

18740 / 3225 látogató

kapcsolódó cikkek

“Nem lesz gáz Sopronban” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. Tisztelt Gázszolgáltató!

  Ne körtönfalazzunk! Mi ez, hogy “akkor a város fogyasztói kérték a halasztást”. Ugyan már! A város vendéglátó lobbija kérte, nehogy csökkenjen a profit.
  Ezt megértem, de miért kell mindig mindenben hazudni?
  Na ez az, amit nem értek meg!

  Üdvözlettel:
  Dexter Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × 1 =