Sopron.info.hu

Olvasóink küldték: Igénytelenség és rongálás!

  2018 jún 17 / #hírek

Bizony vannak olyan területek városunkban aminek látványa erősen rombolja a városunkról kialakult képet, pedig több helyen a lakók is mindent megtesznek annak érdekében, hogy akár a környezetükben található közterületeken is besegítsenek a hivatásos városgondozóknak abban, hogy élhetőbb és szebb legyen a hely, ahol élnek. Most olvasónk hívta fel a figyelmünket egy olyan – viszonylag frekventált helyen található – területre, ahol bizony nagyon elhanyagolt a környezet és joggal teszi fel a kérdést, hogy a hatóságok vajon miért nem intézkednek?

fotó: olvasó

 

Felháborít hogy Sopron területén egyre több a tulajdonosok és bérlők által nem karbantartott terület. Ennek egyik gyöngyszeme a volt Gázmű a Táncsics, Faraktár, illetve Flandorfer utcai területe mint kívül és belül. Az új tulajdonos ez év februárban szerezte meg az ingatlant, de úgy néz ki csak haszonszerzés volt az érdeke.

Vajon az illetékes hatóságok miért nem intézkednek, hatékonyan hogy ne vállig érő gazban közlekedjünk a járdán?

 

fotó: olvasó

fotó: olvasó

 

Szintén a hétvégi krónikához tartozik egy másik olvasónk két felvétele, amelyek a Deák téren készültek és ami szemmel láthatóan a rossz példája annak, hogy hogyan óvjuk és vigyázzunk értékeinkre!

 

fotó: olvasó

fotó: olvasó


%d blogger ezt szereti: