Sopron.info.hu

Ősszel nyit az Auchan Superstore a Sopron Plázában

  2018 aug 28 / #Cikkmix

Négy új áruházat is nyit az Auchan Magyarország az idén, amely kereskedelmi vállalat ezáltal a nettó forgalmának 10 százalék fölötti növekedésére számít. A Magyarországon 19 hipermarketet üzemeltető Auchan sikeresen nyitott a kisebb üzletformák felé, hiszen például tavaly adták át első szupermarketjüket Szekszárdon, az idén áprilisban pedig első superstore formátumú üzletüket Budapest X. kerületében, idén ősszel pedig ennek az üzlettípusnak a testvére nyílik majd meg a Leghűségesebb városban, a Sopron Pláza épületében. Országos szinten szintén jó hír, hogy a szupermarket vonal is gyarapodik, hiszen szintén ősszel Zalaegerszegen és Győrben nyitnak ilyen típusú üzletet.

Elsőként a budapesti X. kerületben nyitott ilyen üzlet FORRÁS: AUCHAN RETAIL

A soproni üzlet a magyarországi Auchan áruházlánc új üzletkoncepciója szerint superstore formátumban nyitja meg kapuit az áprilisban Budapesten megnyílt első ilyen Auchan egység után másodikként az országban. Az áruházlánc jól megközelíthető helyen- Sopron Pláza – a szupermarketek kínálatánál jelentősen szélesebb áruválasztékot, kedvező árakat és innovatív vásárlási megoldásokat kínál majd. A friss élelmiszer mellett szezonális és nem élelmiszer típusú termékek is helyet kapnak a polcokon, így a havi- és a napi bevásárlást egyaránt könnyen, egy helyen intézhetik majd a családok. Nagyszabású munkaerő toborzóval is jelentkeztek Sopronban, amelynek célja elsősorban az volt hogy bemutatkozzon a vállalat a városban, és a leendő kollégái számára az álláskeresést már az első pillanattól kezdve különleges élménnyé tegye. A résztvevőknek az új superstore és a vállalat HR-csapatának vezetői, az áruházlánc különböző területen dolgozó kollégái beszélnek a személyes tapasztalataikról, az Auchan kínálta fejlődési és karrierlehetőségekről, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásáról, valamint a munka és magánélet egyensúlyáról. A beszélgetéseken túl koncertekkel, családi-és gyerekprogramokkal és igazi francia kávéházi hangulattal várják a látogatókat. A toborzó eseménysorozat utolsó időpontja ezen a hétvégén lesz – TOBORZÓ NAP SOPRONBAN  – ahol az álláskeresők nemcsak önéletrajzukat adhatják le, hanem sikeres interjú esetén ajánlatot is kaphatnak a helyszínen. Aki az eseményeken nem tud személyesen megjelenni, de szívesen dolgozna az áruházláncnál, a www.auchan.hu/allas linken jelentkezhet vagy az itt elérhető jelentkezési lapot az allas@auchan.hu e-mail címre vagy az Auchan Retail Magyarország Kft. 2040 Budaörs, Sport u. 2-4. HR Központ címére elküldve is leadhatja.

 

Az áruházlánc kommunikációja szerint egyébként több területen, a hagyományos és az e-kereskedelemben is jelentős fejlesztéseket hajtott végre az elmúlt időszakban és a jövőben is folytatják a munkát az innováció és az új üzletformátumok területén. Folyamatosan bővíti az Auchan online áruházának lefedettségét is, amely jelenleg Budapest területén és a főváros agglomerációjában érhető el, és a tervek szerint fokozatosan kiterjesztik országos elérhetőségűre.

Az ilyen jellegű fejlesztések közé tartozik az is, hogy például a kőbányai superstore koncepciójú áruházban elindult click&collect szolgáltatás, amelynek keretében az üzletben átvehetők az online rendelt termékek, amely sok embernek nagy segítség a napi rutin bevásárlás intézésben. Az áruházlánc a pozitív fogadtatás miatt tervezi, hogy ezt a szolgáltatást  szélesebb körben is bevezeti majd.

Az Auchan Magyarország csaknem 7 ezer munkavállalót foglalkoztat, amelynek fontos célkitűzése a munkatársak megtartása, ennek érdekében átfogó béremelést hajtottak végre 2017-re és 2018-ra vonatkozóan, ami 2 milliárd forintos költséget jelentett. Ezen felül további jóléti intézkedéseket hoztak, amelyek több mint félmilliárd forint kiadással jártak.


%d blogger ezt szereti: