Sopron.info.hu

Péli Nikoletta (FIDESZ): Jó lenne, ha az MSZP-sek végre kivennék a kerítésvágó ollót a zsebükből!

  2018 feb 17 / #csak úgy

A szocialisták nem adják fel régi jól bevált szokásukat, hazudnak reggel, délben és este is – mondta Péli Nikoletta a Fidesz soproni alelnöke sajtótájékoztatóján, hozzátéve, úgy tűnik, a szocialista Póczik Rolandot két dolog zavarja igazán: a valóság és a tények.

 

 

Póczik Roland sajtótájékoztatóján elhangzottak alapján pontos képet kaphattunk sz agresszív személyiségéről, a lényeglátás teljes hiányáról, valamint hiteltelenségéről.

A soproni szocialistáktól sajnos már megszokhatta mindenki az össze-vissza hazudozást. Azon kevesek közé tartoznak, akiknek bírósági papírjuk van arról, hogy hazudoznak, valótlanságokat állítanak be tényként. Úgy tűnik, magukhoz illő jelöltet találtak.

Jó lenne, ha az MSZP-sek végre kivennék a kerítésvágó ollót a zsebükből. Ma már nem csak a magyarok, hanem az európai lakosok többsége is ellenzi azt a betelepítést, melynek a szocialisták olyan lelkes támogatói.

A FIDESZ kidolgozta a Stop Soros törvényt, mert minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy a bevándorlást szervezők és finanszírozók veszélyeztessék Magyarország, a magyar emberek biztonságát.

Felszólítjuk az MSZP-t, hogy támogassák a Stop Soros törvényt az országgyűlésben!

Álljanak végre a magyar emberek oldalára a migránsok helyett! – zárta szavait Péli Nikoletta.

 

 

 

Sopron, 2018.02.17.


%d blogger ezt szereti: