Sopron.info.hu

Pénteken Elefánt lesz a Búgócsigában!

  2018 okt 02 / #hírek

Augusztusban vonult a zenekar alkotótáborba, hogy megírja a jövő évre tervezett új lemez első dalát, amely a Micsoda címet kapta – ezt is el fogják játszani október 5-én Sopronban a Búgócsiga Akusztik Gardenben, 21:30 – tól.

Elefánt

Mozgalmas nyarat tudhat maga mögött az Elefánt: a rengeteg fesztiválfellépés mellett, júniusban felléptek a MÜPÁ-ban is, egy különleges koncerttel a Hey June! programsorozat részeként, a nyár végén pedig alkotótáborba vonultak a srácok, hogy új dalokat írjanak.

Ebben az alkotótáborban született meg a ’Micsoda’ is, ami október elején jelenik meg, klip is készül hozzá, így érdemes figyelni, és követni az Elefánt FB oldalát, és YouTube csatornáját.

Az új dalt már játszani fogja a zenekar az őszi turnén, így aki szeretné az elsők között élőben hallani, nem hagyhatja ki a soproni koncertet, ami a Búgócsiga Akusztik Gardenben lesz 2018.10.05-én 21:30 – tól. Az Elefánt előzenekara az elektronikus hangzásvilágú Analog Balaton lesz.

Érdemes kihasználni az alkalmat, mert az őszi időszak után a zenekar pár hónapos pihenőre megy, ami alatt további új dalokat írnak majd, és felkészülnek a következő lemez megjelentetésére.

 


%d blogger ezt szereti: