Sopron.info.hu

Póczik Roland (MSZP): Mi a Fidesszel ellentétben nem költöttünk el tízmilliókat és nem gyalázkodunk …

  2018 Júl 13 / #hírek

Az MSZP Magyar utcai székházába voltunk hivatalosak péntek déelőtt, ahol Póczik Roland a párt helyi szervezetének elnöke tartott sajtótájékoztatót az időközi választással kapcsolatban.

fotó: cyberpress.hu

Póczik Roland elmondta, hogy vasárnap időközi önkormányzati képviselő választást tartanak a belvárosi körzetben. Az MSZP jelöltje Sógor Ferenc, akit Sopronban senkinek nem kell bemutatni, személye és életútja a garancia arra, hogy helyi képviselőként, rendkívüli tapasztalatával a köz javát fogja szolgálni! Stílusa és gondolkodása alapján megválasztása akár fordulópontot is jelenthet a város életében, hiszen érezzük, hogy sokszor komoly problémákkal kell megküzdenünk a hétköznapok során, tehát alapos változásokra van szükség!

Mi a Fidesszel ellentétben nem költöttünk el tízmilliókat a kampányban, nem gyalázzuk a másik jelöltet szórólapokon, és a plakátjaikat sem tépjük le!

Meggyőződésem, hogy ez mind a fideszes kishitűség jele, ők is tudják, hogy Sógor Ferenc a megfelelő jelölt, aki méltó arra, hogy a belvárosban élőket képviselje az önkormányzatban! – zárta gondolatit az MSZP helyi szervezetének elnöke.

 

Sopron, 2018.07.13.


%d blogger ezt szereti: