Sopron.info.hu

Pozsonyi út: Mutatjuk a Sopron vége tábla maradványait!

  2018 jún 18 / #Cikkmix

Több hete eltűnt már a Pozsonyi út végén a SOPRON VÉGE tábla, nem tudnak erről valamit? -kérdezi olvasónk rövid levelében, amiről igyekeztünk a valóságban is meggyőződni. Elsőként a google maps szolgáltatást vettük igénybe, hogy vajon hol melyik tábláról is lehet szó, ahol ezt a még 2016-ban készült képet találtuk:

Lepsénynél ..avagy régebben még meg volt! / kép forrása: google maps

Útra kelt hát kollégánk, hogy megnézze mi a helyzet a jelzett helyen nem titkoltan abban a reményben, hátha megtalálja kidőlve a táblát a közeli esetleges dzsungelben, de visszaérve elmondta, hogy csak részsikerről tud beszámolni. Konkrétan a tábla nem található az említett területen azonban a helye illetve annak a betontalpa bizony ott van az árokban. Abban biztosak vagyunk, hogy a település vége táblát nem hivatalosan szüntették meg, hiszen vele szemben a Sopron városát jelző tábla is ott van és egészen a Sopronkőhida kezdete tábláig gyakorlatilag nem ér véget a leghűségesebb város, legalábbis  közúti jelzőtáblailag. Felmerül a kérdés ebben az esetben, hogy vajon a jelenlegi helyzetben egy gépjárművel közlekedő vajon milyen sebességgel haladhat Sopron és Sopronkőhida között ugye, mert így nem teljesen egyértelmű.  Ha viszont pozitívan közelítjük meg a dolgot, akkor akár azt is dúdolgathatjuk a közismert sláger egy kicsit átírva, hogy : SOPRON SOHA NEM ÉRHET VÉGET, VARÁZSOLT NEKÜNK VALAMI SZÉPET!

Természetesen érdeklődünk a hivatalos szerveknél, hogy vajon mi történhetett és beszámolunk arról ha kapunk információt! 

Sopron, soha nem érhet véget!

Ismeretlenek eltüntették a Sopron végét jelző közúti táblát a Pozsonyi út végén! Sopron és környéke hírportálja, ahol nyomon követheted az aktualitásokat és a város eseményeit. http://cyberpress.hu

Jelenleg Sopron nem ér véget! / fotó: Bottyáni Norbert – cyberpress.hu

Az egykori tábla betontalpa ott van az árokban / fotó: Bottyáni Norbert – cyberpress.hu

Az egykori tábla betontalpa ott van az árokban, látszik a szakszerű vágás is!  / fotó: Bottyáni Norbert – cyberpress.hu

A tábla egykori helye, ahonnan kiemelésre került a tábla a talapzattal együtt! / fotó: Bottyáni Norbert – cyberpress.hu

 


%d blogger ezt szereti: