Sopron.info.hu

Remek hírek érkeztek az SC. Sopron új beruházásról!

  2018 feb 20 / #Soproni Hírek

Javában zajlik az SC Sopron üzemeltetésében lévő Ágfalvi út Sporttelep új kerítésének építése! Az SC Sopron jövőbeni tervei között szereplő, az Ágfalvi úti Sporttelepet érintő nagyobb volumenű beruházás vette kezdetét 2018 februárjában.  A Sporttelepen jelenleg egy nagyméretű füves és egy műfüves pálya, valamint egy öltöző épület áll játékosaink rendelkezésére. A fejlesztés első lépéseként a Sporttelepet körülvevő kerítés teljes lecserélésének első szakasza zajlik a Sporttelep Bánfalvi út felőli oldalán. – mondta el a helyszínen a sajtó munkatársainak Holpár Péter klubigazgató.

Holpár Péter az SC. Sopron klubigazgatója a helyszínen tájékoztatta a sajtó munkatársait az elkezdett munkálatokról! / fotó: Leczovics Zsolt

Minden kérdésre szívesen válaszolt a klubigazgató / fotó: Leczovics Zsolt

Hozzátette, ez a részfelújítás kb. 220 méter hosszan valósul meg. Ezt követően még az idei évben megkezdődik a Sporttelep területén egy komplex, modern épület felépítése az egyesület játékosai és dolgozói részére, valamint a füves pálya melletti lelátó rekonstrukciója is a projekt részét képezi. Végezetül pedig befejeződnek az Ágfalvi úti oldal felől is az új kerítés építési munkálatai.

A klubigazgató kitért arra is, hogy a Lővér krt. 1. szám alatti SVSE Sporttelepen már a korábbi években megépült egy nagy méretű műfüves pálya, melyhez tartozik 4 db konténer öltöző, emellett a füves pályán kialakításra került egy automata öntözőrendszer, valamint a pálya melletti lelátó korszerűsítése is megvalósult. Most pedig az Ágfalvi úti Sporttelepen a sor! Mottónk továbbra is, hogy a sport egészségre nevel! HAJRÁ SOPRON! – zárta szavait Holpár Péter.

Az SC Sopron 2017 márciusától kapta meg az Ágfalvi úti Sporttelep üzemeltetését. Ettól kezdve az egyesület célja, hogy a Sporttelep teljes felújításával jobb és komfortosabb körülményeket biztosítson az SC Sopron fiatal labdarúgóinak mind a versenysport mind pedig a tömegsportban.

( KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSUNK IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL! )

A háttérben látható kerítés építése még csak a kezdet, a sporttelep nagy megújulás előtt áll! / fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

A klubépület a túloldalon, az Ágfalvi úti bejárat melletti részen épül majd meg! / fotó: Leczovics Zsolt

A Bánfalvi úton már javában zajlik a kerítés építése! / fotó: Leczovics Zsolt

A kerítés belső oldala / fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt


%d blogger ezt szereti: