Sopron.info.hu

Rockfarsang Sopron: Szól a rock, zúg a metál! Ott a helyed!

  2018 feb 28 / #csak úgy

Hihetetlen, de már hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Soproni Rockfarsang, amelyre évről-évre hazánk legnépszerűbb rockzenekaraiból hívnak meg fellépőket a szervezők, akik  a színpadon igazi élő bulit tolva szereznek sok-sok rajongónak feledhetetlen élményeket. Nyugodt szívvel állíthatjuk azt, hogy ez Nyugat-Magyarország egyik legjelentősebb magyar zenei fesztiválja, amely  azok számára kínál remek programot, akik hagyományos ízlésű rockot szeretik. Mutatjuk is a felhozatalt, ami nem okoz csalódást idén sem, hiszen igazán jó nevek vannak a fellépők között, akik nagy bulikat fognak tolni a GYIK Rendezvényház színpadán! Szóljon hát a rock és zúgjon a metál!

 

Jegyek elővételben kaphatók:

Sopron, Deák Étterem – Erzsébet utca 20.

Sopron, Sop-Vill Műszaki Áruház – Lehár F. utca 17./a.

Sopron, VOLT CAFE – Deák tér

Bővebb információk:

A rendezvény facebook oldala:  Soproni Rockfarsang

Online jegyrendelés: rockfarsang@gmail.com

 

A rendezvényhez egyébként egy igazán remek kezdeményezés is kapcsolódik, mégpedig az, hogy véradásra invitálják a Rockfarsang résztvevőit, ami szerintünk egy igazán nemes gondolat, hiszen a véradás borzasztóan fontos, ami életeket menthet meg. Amennyiben teheted, mi is arra kérünk csatlakozz az önkéntes véradókhoz, amit a szervezők egyébként már a helyszínen meghálálnak 😉

 

SEGÍTSÜNK ROCKER VÉRREL!

A Soproni Rockfarsang szervezői VÉRADÁSRA kéri a magyar zenei fesztivál első napjára érkező bátrakat!

Magyar Vöröskereszt Soproni Területi Szervezete VÉRVÉTELRE várja a segíteni tudó zenerajongókat március 2-án pénteken, 17 és 21 óra között a Rockfarsang helyszínén, a GYIK Rendezvényház első emeletén kialakított laborjába!

A véradással kapcsolatos tudnivalók:
Legyen Önnél egy érvényes fényképes igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél), valamint eredeti TAJ-kártya és lakcímkártya! Véradás előtt étkezni kell és sok folyadékot fogyasztani. A levett vérmennyiség 400 – 450 ml; az egészséges szervezet számára nem megterhelő, ez tartalék.

 

 

 

cyberpress.hu


%d blogger ezt szereti: