Sopron.info.hu

Sass László (FIDESZ): A JOBBIK (szürke)farkas kiált!

  2018 feb 01 / #csak úgy

Sass László (FIDESZ) önkormányzati képviselő reagált a Brenner Koloman (JOBBIK) sajtótájékoztatóján elhangzottakra, amelynek sajtókivonatát közöljük az olvasóinkkal.

 

Sass László / fotó: fidesz sopron facebook

 

Sass László: A JOBBIK (szürke)farkas kiált! 

A Jobbik soproni jelöltje szerint Vona Gábor valódi államférfi. Ha Brenner Koloman ezt úgy érti, hogy Vona Gábor az iszlám állam férfija, akkor az elmúlt napokban megjelent hírek alapján jobban értjük, hogy mire gondol. Mert Vona a magyarok érdekeit nem képviseli, az biztos.

A magyar emberek a saját szemükkel láthatták az elmúlt három évben, hogy nem lehet rá számítani az ország védelmében. Vona Gábor szerint ugyanis el lehet gondolkodni a kvóta végrehajtásán, és mára az is kiderült róla, hogy rendszeres vendég muszlim országokban, ahol Allahot és az iszlámot dicsőíti.

Vona Gábor beállt Gyurcsányék mellé és velük együtt megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást. A Jobbik beállt a Soros-hálózat mellé is és velük együtt támadta a bevándorláspárti szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt és a nemzeti konzultációt. Soros és az ellenzék együtt bontanák le a kerítést.

Vona Gábor a hatalomért és a pénzért mindenre képes, és ezt Soros György is tudja róla. Brenner Koloman is észrevehetné végre azt, amit mindenki tud: a Jobbik elnöke bár állandóan farkast kiált, ő maga a farkas. Az iszlám szélsőségesek szerint ráadásul szürke.

 

Sopron. 2018.02.01.

Sass László
FIDESZ


%d blogger ezt szereti: