Sopron.info.hu

Sikeres főpróba után, katasztrofális előadás…

  2018 Már 06 / #hírek

2018.03.03. U11 6. forduló, H csoport, Győr

Kapuvári Macskák – Hunyadis Darazsak 28–21 (4-4, 1-2, (2-4) 13-4, 8-7) – Mivel ellenfelünk nem tudott kellő létszámban kiállni, így a szabályok értelmében, 2-0-ás eredménnyel a mi javunkra írták a találkozót.
Hunyadis Darazsak: Lichtl Liána 5, Pongrácz Petra 4, Horváth Izabella 4, Ilyés Fanni 3, Horváth Hanna 2, Gavenda Hanna 1, Fekete Loretta 1, Ács Regina 1, Kackstetter Léna -, Vinkovits Dorka -, Hiegl Gisela -, Koczor Cintia –

Hunyadis Darazsak – Téti Tigrisek 32–57 (4-17, 10-11, (4-4) 4-15, 10-10)
Hunyadis Darazsak: Lichtl Liána 11, Pongrácz Petra 9, Horváth Hanna 5, Fekete Loretta 4, Horváth Izabella 2, Koczor Cintia 1, Ilyés Fanni -, Gavenda Hanna -, Ács Regina -, Kackstetter Léna -, Vinkovits Dorka -, Hiegl Gisela –

Farkasné Babos Szilvia (edző): “Az első meccsen a Kapuvári Macskák ellen játszottunk, akik 6 (!) fővel vertek meg minket! Sajnos, ezen a mérkőzésen mi voltunk a kiscicák ők meg a csípős darazsak… Amíg a 12 játékosból csak hárman teszik oda magukat és próbálják megoldani a feladatot, addig ilyen megalázó vereségekbe fogunk belefutni. Sajnos az első meccs fóbiánk még mindig tart..
Két meccs pihenő után ismét a Téti Tigrisekkel kerültünk össze. Sokkal szorosabb lehetett volna a vége, ha a pénteki edzésen mutatott játékunkat és a meccs előtti beszélgetésünk szerint játszanak a lányok! Elméletben már nagyon jól tudjuk, hogy mit, hogyan kell csinálni, de a gyakorlatba ezt még nem tudjuk átültetni, ami főleg az első és a harmadik negyedben volt a leginkább szembetűnő. A bedobásokból az ellenfélnek ajándékozott labdák miatt alakult ki ez a nagyarányú különbség. Így ez a végletek meccse lett, mert voltak kiemelkedően jó teljesítmények és voltak olyanok is, akik nagyon a tudásuk alatt teljesítettek és sajnos ebből volt több! A következő edzések fő feladata, hogy megbeszéljük ezeket, és kijavítsuk a hibáinkat, hogy a következő fordulókban, már tényleg azt az arcunkat mutassuk, ami a tudásunkat tükrözi.”

Jók: Lichtl Liána, Horváth Izabella, Pongrácz Petra


%d blogger ezt szereti: