Sopron.info.hu

Sopron Basket: Továbbra is az elvégzett munkában hisznek a bajnoknál!

  2018 aug 13 / #hírek

Igaz, hogy a Sopron Basket csapata a tavalyi szezonban a magyar kosárlabdasportban az Euroliga szereplésével történelmet írt, azonban a klubnál nem dőlnek kényelmesen hátra és továbbra is a munkában, a szorgalomban és a csapategységben bíznak. Tulajdonképpen így foglalható össze annak a sajtótájékoztatónak az üzenete, amelyet a soproni csapat vezetői tartottak hétfőn a Novomatic Arénában.

fotó: Leczovics Zsolt

Török Zoltán ügyvezető igazgató a köszöntő után kiemelte, hogy igazán büszkék arra, amit tavaly elértek, de azok a sikerek a mai naptól kezdve a Sopron Basket történelmének a részei, hiszen mostantól kizárólag a következő szezonra készülnek és annak sikereiért dolgoznak. Kitért arra is, hogy bár a soproni csapat az Euroliga mezőnyében nem tartozik a tehetősebb klubok közé – bár a legtradicionálisabb csapat között mindenképpen ott van –  mégis sikerült a topcsapatok közé beverekednie magát, ami a költségvetésük ismeretében egy igazán nagy eredmény és az idei szezonban is megtesznek majd mindent annak érdekében, hogy minél tovább meneteljenek az európai topkupában. Az ügyvezető igazgató hozzátette, hogy bár szerették volna ha a keret változatlan marad a tavalyihoz képest, végül ez sajnos nem sikerült, azonban örömteli, hogy a csapat magja együtt maradt, így megkezdődhet a munka.

fotó: Leczovics Zsolt

Roberto Iniguez vezetőedző, a hamarosan startoló szezonnal kapcsolatban kiemelte, hogy szeretné, ha idén még keményebben és többet tudnának dolgozni a felkészülés és a szezon során mint tavaly, hiszen nagyon magasra tették azokkal a sikerekkel a lécet és azt csak az elvégzett kemény munkával tudják csak megugrani, amely óriási kihívás most a csapat előtt.

fotó: Leczovics Zsolt

Fegyverneky Zsófia, a Sopron Basket csapatkapitánya szerint a nemzetközi ellenfeleik egészen biztosan másképpen készülnek majd idén ellenük, így sokkal nehezebb kihívások előtt állnak, azonban a soproni  klubnak csak az lehet a célja, hogy a hagyományaihoz méltóan szerepeljen minden fronton ami az Euroliga mellett a magyar bajnokság és kupa megnyerését is magában foglalja. A csapat tagjai tisztában vannak az  előttük álló kihívásokkal és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a felkészülés után újabb sikerekkel örvendeztessék meg a szurkolókat.

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

A magyar bajnok és Euroliga ezüstérmes csapat közel három hónapos szünet után 2018. augusztus 13-án megkezdte a felkészülését a 2018-19-es idényre, amelynek kerete ugyan még hiányos, hiszen több játékos az egyéb elkötelezettsége miatt még igazoltan hiányzik, de a gárda szakvezetője  Roberto Iniguez már kemény edzést vezényelt a hölgyeknek, hiszen továbbra is csak az elvégzett kemény munkában hisz. A teljes kerettel várhatóan szeptember közepén tud majd együtt dolgozni a mester.


%d blogger ezt szereti: