Sopron-MTK

Sztrájkolnak a soproni játékosokGyőzelemmel zárna az őszi bajnokA hazaiak csak győzelemmel kerülhetnek el a kiesőhelyről.

Sopron, hétfő, 18.00

Végh Tibor (pályaedző, Sopron): – Nyilván jobb érzés bennmaradó helyen telelni, mindent meg is teszünk ezért. Lehet azt mondani, hogy jobb csapat az MTK, de én ezt inkább úgy közelíteném meg, hogy a futballban bármi megtörténhet, akár nyerhetünk is. Garami József (MTK): – Ellenfelünknek nagyon kellenek a pontok, ha most győzelemmel zár, akkor tavasszal nagy lendülettel indulhat a mezőny után. Mi azonban nem velük foglalkozunk, győzelemre játszunk, bár tudjuk, nehéz mérkőzés vár ránk, különösen, hogy több játékosunk is sérüléssel bajlódik.

A várható összeállítások

MTK: Végh – Rodenbücher, Lambulic, Zsidai, Pollák – Kulcsár, Pátkai, Szabó Á., Bori – Kanta, Urbán

Sopron: Takács – Deffo, Pocuca, Farkas V., Galliano – Dancs, Györök, Pintér, Zana – Belic, Tchana

forrás: NB1.hu

2532 / 1277 látogató

kapcsolódó cikkek

“Sopron-MTK” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Takács: mi becsülettel készülünk

    Sopron, november 26., 13.30 A Sopron kapusa reméli, hogy a keddi sztrájkkal elérték céljukat.

    Nincsenek könnyű helyzetben a Sopron futballistái: már három hónapja várnak a fizetésükre, de konkrét összeg helyet, eddig csak ígérgetéseket kaptak. Takács Tamás, a soproniak kapusa nem panaszkodik, pedig ahogy játékostársainak, úgy neki sem lehet könnyű a helyzete.
    – Mindenki tudja, hogy milyen problémákkal küzdünk, ennek ellenére becsülettel készülünk az MTK elleni mérkőzésre. Azzal, hogy kedden tartottunk egy kis figyelemfelkeltést, reméljük, hogy elérjük a célunk. Szerdán már edzettünk, azóta minden játékos teszi a dolgát, hétfőn is szeretnénk tisztességgel helytállni a kék-fehérek ellen. Lejátsszuk a mérkőzést, küzdünk becsülettel, aztán télre eldől, hogy mik lesznek a további fejlemények a Sopronnál.
    (czp)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkettő − 6 =