Sopron.info.hu

Sopronban tartott sajtótájékoztatót és lakossági fórumot Kövér László

  2018 Már 08 / #csak úgy

Sopronban tett látogatást csütörtökön Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki egy sajtótájékoztatót követően előadást is tartott a Fidesz-KDNP csütörtöki telt házas választási fórumán a Liszt Központban.

fotó: Leczovics Zsolt

A sajtótájékoztató elején a házelnököt Barcza Attila, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje köszöntötte a leghűségesebb városban, aki beszédében hangsúlyozta, hogy harmincegy nap van vissza a választásokig, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy Magyarország magyar ország marad-e vagy pedig bevándorlóországgá válik.

Sorsdöntő lesz ez a választás a jövőnket tekintve – tette hozzá Barcza Attila – hiszen eldől az is, hogy az emberek bizalmat szavaznak-e a kiegyensúlyozott, gazdaságilag is növekvő és biztonságos Fidesz-KDNP által fémjelzett kormányzás mellett,  amely  gyermekeink és unokáink jövőjét is meghatározza vagy pedig a bizonytalan és migránspárti jövőkép mellett voksol. Fontos, hogy az emberekhez eljusson az-az üzenet, hogy továbbra is számíthatnak a Fidesz-KDNP-re, akiknek ahogy eddig is, a jövőben is Magyarország az első!

fotó: Leczovics Zsolt

Kövér László kiemelte, hogy egész Európa sorsát befolyásolja az április 8-i országgyűlési választás, mert az is a tétje, hogy az európai migrációs politikában Magyarország tudja-e segíteni szövetségeseit, amelyben egyre többen vannak, hiszen a visegrádi négyek mellett az osztrák és az olasz választás is azt mutatja, hogy fordulat következhet az európai politikában. Érdekes figyelembe venni azt is – tette hozzá – hogy nem véletlen az, hogy Brüsszel még a 2019-es európai parlamenti választások előtt szeretné elfogadtatni a migránsok szétosztási rendszerét, amelynek elfogadása ellen mindent megtesz a normalitás és a józan ész tábora, Magyarország és szövetségesei. Ha az áprilisi választásokon Magyarország elesik, akkor ez a szövetség és ez a kvóta elleni harc megszakad és bevégeztetik Európa jövője.

Kövér László visszatekintve az elmúlt évekre elmondta, hogy 2010-ben pénzügyileg, államszervezésileg, erkölcsileg és a közbiztonságot tekintve is “a szakadék szélén állt” az ország, melyet aztán az akkori választásokat követően a Fidesz-KDNP kormányok helyreállítottak és többek közt stabilizálták a közbiztonságot és gyakorlatilag megszüntették a gyermekéhezést. Kiemelte azt is, hogy 1990 óta nem dolgozott ennyi ember, mint a mai csaknem 4 millió 400 ezer fő, a munkanélküliség pedig 4 százalék alatt van, amelyek szintén komoly eredmények.

A Kövér László kiemelte, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetsége az egyetlen politikai erő Magyarországon, amely képes és hajlandó szembeszegülni az egyre nyilvánvalóbban és egyre nyíltabban megfogalmazódó törekvésekkel szemben, amelyek fel akarják számolni a nemzetállamokat az európai unió keretei között, ezért is fontos, hogy az emberek továbbra is bizalmat szavazzanak nekik április nyolcadikán.

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

 

 


%d blogger ezt szereti: