Sopron.info.hu

Stallone, Statham, Li, Rourke, egy filmben!

  2009 máj 30 / #mozimánia

Igazi Sztárparádé! Sylvester Stallone sokadik virágzását éli és legújabb, The Expendables című akciófilmjének készítését is kiemelt figyelemmel követi a filmrajongók tábora.

A John Rambo és a Rocky Balboa után Sly ismét elismert filmes lett, aki elméletileg a The Expendables mellett a Charles Bronson féle Bosszúvágy feldolgozásán is dolgozik. Mindenesetre előbbi filmjének készítését komoly érdeklődés övezi, hiszen nagyon impozáns szereplőgárdát sikerült összeverbuválni.

A történet nagyon egyszerű. Egy csapat zsoldos egy dél-amerikai diktátor egyeduralmát fogja megdönteni. A stábban azonban Sly mellett olyan nevek kaptak szerepet, mint Jason Statham, Jet Li, Randy Couture, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Danny Trejo, Charisma Carpenter, Steve Austin és Terrys Crews. Ráadásul a Terminator: Megváltás mellett Arnold Schwarzenegger ebben a filmben is vállalt egy apróbb szerepet, így végül mégis látható lesz egy filmben a ’80-as évek két akciósztárja.

A legfrissebb hírek szerint pedig a napokban csatlakozott a stábhoz Brittany Murphy, aki Rourke karakterének énekes barátnőjét alakítja és David Zaya is, aki pedig a diktátor szerepét kapta meg. A The Expendables 2010. április 23-án kerül a mozikba.