Sopron.info.hu

Széplaki Tamás (MSZP): Legalább már alapkő van!

  2018 Már 08 / #csak úgy

Széplaki Tamás, az MSZP Sopron és környéke szervezetének elnöke tartott csütörtökön sajtótájékoztatót, amelynek a szerdán elhelyezett M85-ös Csorna II. – Sopron gyorsforgalmi út kapcsán lerakott alapkő illetve az megvalósítandó út adta az apropóját.

 

Széplaki Tamás / fotó: cyberpress.hu archívum

 

Széplaki Tamás ( MSZP Soproni szervezetének elnöke ): Legalább alapkő már van

Tegnap összegyűltek a fideszes fiúk Sopronban, hogy alapkőletételesdit játsszanak. Kedvenc játékuk ez nekik választások előtt. Ezzel csak az a baj, hogy Lázár János 2014-ben megígérte, hogy 2018 március 15-én avatni fogják az M85-öst Sopronig. Így higgyenek Lázár Jánosnak!

Orbán Viktor szerződést írt alá Sopronnal a Modern Városok program keretén belül, hogy 2018 március 15-ig kész lesz az M85. Így higgyenek Orbán Viktor szerződéseinek! Hazudtak!

Ráadásul tisztességesen még játszani sem tudnak. Képesek voltak -15 fokban, 20cm hóban munkagépeket kiküldeni a 84-es főút mellé, miközben minden kisiskolás tudja, hogy ilyen időben nem készítünk utat. Ez csak felesleges pazarlás, a totális kudarc beismerése, ráadásul mindez az adófizetők pénzéből. Az esemény idejére lezárták maguknak a teljes Petőfi téri mélygarázst, nehogy már úgy kelljen parkolniuk a „méltóságoknak”, mint egy közönséges embernek és ezután drága banketten ünnepeltették magukat. Urizálnak!

57, 45 km gyorsforgalmi utat 171 milliárdból akarnak építeni. Majdnem 3 milliárd métere! Még fülünkben cseng a sivítozásuk ellenzékből, amikor az akkori kormány autópálya építése meghaladta méterenként az 1 milliárdot. Lopnak.

2018. Április 8-án kormányváltás lesz. Megépítjük tisztességgel az M85-ös gyorsforgalmi utat, és nem hazudunk, nem urizálunk, nem lopunk.

 

 

SOPRON, 2018.03.08. 


%d blogger ezt szereti: