Sopron.info.hu

Szezonbérletesek kedvezményesen nézhetik online a magyar kosárlabda bajnokság mérkőzéseit

  2018 nov 08 / #hírek

Az érvényes kosárlabda szezonbérlettel rendelkező szurkolók kedvezményesen fizethetnek elő a mindiGO Sport HUNBASKET csomagjára, így online is követhetik a magyar bajnokság mérkőzéseit!

Új előfizetéses kosárlabda csomaggal bővült az Antenna Hungária Zrt. mindiGO Sport szolgáltatása, amin külföldi és hazai tematikus sportcsatornák mellett élő sportközvetítések érhetők el.  A HUNBASKET csomagban a magyar NB I/A felnőtt férfi és női bajnokság mérkőzései követhetők élőben vagy felvételről.

Az érvényes kosárlabda szezonbérlettel rendelkező szurkolók kedvezményesen fizethetnek elő a HUNBASKET” SZEZONBÉRLETRE. A bérletes szurkolók kizárólag a sport.mindigo.hu weboldalon keresztül, bankkártyás fizetéssel vásárolhatják meg 3810 Ft-os áron a 2019. június 30-ig érvényes csomag szolgáltatásait.

A kedvezményes csomag megvásárlásához a felhasználóknak előbb regisztrálni kell a sport.mindigo.hu oldalon. A regisztráció történhet már meglévő Facebook vagy Google fiókkal vagy más e-mail cím megadásával is.

Belépést követően a https://sport.mindigo.hu/mkosz-berlet-megadasa webcímen meg kell adni a kosárlabda szezonbérleten szereplő csapat nevét, a bérlet tulajdonosát és a bérlet számát. Ezt követően a „Beküldés” gomb megnyomásával lehet előfizetni. Az előfizetés során a számlázási adatok megadása után a SimplePay fizetési rendszerében bankkártyával kell fizetni. Fontos, hogy ez a kedvezményes vásárlási lehetőség csak a weboldalon keresztül érhető el, mobil applikációból ez a csomag nem vásárolható meg.

Amennyiben valaki nem rendelkezik kosárlabda szezonbérlettel, 599 Ft-ért havi vagy 5990 Ft-ért 12 hónapos előfizetést tud vásárolni. (Applikációból történő vásárlás esetén a havi ár 799 Ft, a 12 hónapos csomagár pedig 7990 Ft.) Ezek a csomagok az időszak végén automatikusan megújulnak.

Amennyiben valaki nem jogosult a kedvezményes bérletvásárlásra, a bérlet használati jogát megvonhatjuk. Egyeztetést követően a befizetett összeg értékében a bérletet normál díjas előfizetéssé módosíthatjuk.

A szolgáltatás főbb jellemzői:

  • azok a mérkőzések, ahol az automatikus közvetítés helyszíni technikai feltételei adottak, élőben, majd a mérkőzést követően felvételről nézhetőek
  • a felhasználók további híreket, összefoglalókat és beszámolókat is elérhetnek
  • élő közvetítések alatt a nézők a kommentfalon hozzászólhatnak a mérkőzésekhez, ahol szavazni is lehet és plusz élő statisztikák is elérhetők
  • a szolgáltatás a sport.mindigo.hu oldalon érhető el, és mobil alkalmazás formájában letölthető Android és iOS rendszerű okos eszközökre

KÉRJÜK Tisztelt szurkolóinkat, hogy amennyiben élni kívánnak a kedvezményes előfizetési lehetőséggel, ezt a sopronkc1@gmail.com email címen jelezzék, hogy a regisztrációhoz szükséges bérletszámot válaszlevélben megküldhessük Önöknek. (a bérleteken a bérlet sorszáma nem került feltüntetésre)

Ha további kérdése van, az alábbi oldalon jelezze:
http://crm.mindigtvextra.hu/mindigo.php

További információ a csomagokról és a kedvezményes bérletvásárlásról a felhasználási feltételek VI. pontjában található:
https://sport.mindigo.hu/aszf

A SimplePay fizetési rendszerről szóló tájékoztató itt érhető el:
http://simplepartner.hu/PaymentService/Fizetesi_tajekoztato.pdf


%d blogger ezt szereti: