Sopron.info.hu

Tovább fiatalodunk!

  2009 máj 15 / #lapszemle

Szokásunkhoz híven az idén is az elsõk között hirdetünk csapatot! Mint az már közismert volt, hosszú távú terveinknek megfelelõen már a szezon során bebiztosítottuk, hogy a fantasztikus szezont maga mögött tudó csapatunk magjával a jövõben is együtt dolgozhasson a szakmai páros, Székely Norbert és Kellerné Seres Éva.

Bizonyára sokan várták már izgatottan, hogy Honti Kata, Jelena Milovanovic, Horti Dóra, Amber Holt, Krivacevic Tijana, Eördögh Edit, Semsei Barbara és Hadarics Kinga mellett kikkel erõsödik csapatunk. A mai napon pont került a jövõ évi keretünkre, melyrõl Török Zoltán ügyvezetõ-igazgatónk számolt be.

“Két nagyon tehetséges fiatal játékossal állapodtunk meg a mai napon, és ezzel véglegessé vált a 2009/20010-es játékos keretünk. A 10 év után távozó Horváth Zsuzsa helyére stílszerûen Nagykanizsáról érkezik az utánpótlás, az alig 20 esztendõs Varga Zsófia személyében.

A fiatal játékost már több év óta figyeljük, és az idei évben Zalaegerszegen mutatott (ahol kölcsönjátékosként szerepelt – szerk.) teljesítménye után úgy éreztük, itt az idõ, hogy nálunk bontakoztassa tovább szárnyait. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a nagykanizsai klub vezetésének, különös tekintettel Gábor Erzsébetre, aki úgy tûnik, sorozatban szállítja számunkra a fiatal magyar ígéreteket.

A nagyobb fejtörést kétségkívül az irányító poszt betöltése jelentette, hiszen Macleoddal hosszú távon számoltunk. Éppen ezért csak a tavasz folyamán tudtuk elkezdeni ennek a posztnak a betöltését. Úgy gondolom, hogy amennyire kalandos, és hányatott volt a játékos keresés, annyira megnyugtató megoldást találtunk a szintén 20 esztendõs Maja Miljkovic személyében.

Klubunk tehát töretlenül halad azon az úton, amely sikereink záloga volt az elmúlt években. Vagyis, ha egy fiatal játékos távozik tõlünk, még fiatalabbat igazolunk a helyére. Ám ennél sokkal fontosabbnak tartom azt a tényt, hogy a csapat meghatározó tagjai együtt maradtak! ”

Az elkövetkezõ napokban részletesebben is bemutatjuk a két fiatal tehetséget.

wb-sopron.com