Sopron.info.hu

Tovább folytatódik a versenyfutás

  2007 ápr 20 / #programajánló

Ma meccsSzombaton 18 órakor, újabb létfontosságú mérkőzés vár csapatunkra, a Pécs ellen. A vendégcsapat sem túl acélos, de minket így is megelőznek 3 ponttal. Ha nyerünk feljöhetünk a Péccsel holtversenyben a tizedik helyre, ha kikapunk, és a Tatabánya ikszel az MTK-val, akkor gólkülönbséggel kieső hely.

A kiesés elleni harcban, még részt vesz a levitézlett zsoldosokból, és rokkantakból összeállított Győr, ahol legalább akkora az elégedetlenség, mint Sopronban, és az idén feljutó , rapszodikusan szereplő Paks is. A bajnokság végére magát összekapó REAC-ot, és Kaposvárt már kihúzhatjuk a listáról. Hat forduló van hátra, Pécs itthon, Paks idegenben, Vasas itthon, Kaposvár idegenben, Vác itthon, Debrecen idegenben.

A Lokitól eltekintve, mindenki verhető, de mindenkinek ugyan olyan nagy szüksége van a pontra, mind nekünk. Az esélyeink jók, de ehhez maximálisan kell koncentrálni, mert ha nem akkor …. de inkább le se írom.

A csapat esélyeit jelentősen növeli, hogy erőnléte visszamenőlegesen is kitűnővé lett minősítve.

Nehéz mérkőzés várt ránk, mert rossz fizikai állapotban vettem át a csapatot. De úgy érzem, taktikailag és lelkesedésben is maximálisat nyújtottak játékosaim és ez nagyon fontos meccs és nap volt számunkra.
Dario Bonetti 2007 04 07 a ZTE meccs után

Nagyon fontos mérkőzés vár ránk, mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra. Kinevezésemkor a csapat jó fizikai állapotban volt, de a játékon volt mit javítani. Az utóbbi mérkőzéseken szerintem érezhető a fejlődés, és bár jó csapat a Pécs, úgy érzem, készen állunk az összecsapásra.
Dario Bonetti 2007 04 20 a Pécs meccs előtt