Sopron.info.hu

Vépi KSE – Soproni VSE 0:8

  2009 jún 16 / #sport

A mérkőzésre kilátogató mintegy 300 nézőt napsütéses jó idő fogadta. A csapatot idegenbe is elkísérő lila-fehér szurkolóktól, már délután hangos volt a vépi erdő.

A találkozó előtt megkérdeztük mesterünket, miként látja az esélyeket.

Végh Tibor: Az év utolsó meccsén, mindenképpen a győzelem elérése a célunk. A Vép már kiesett, éppen ezért előnyük, hogy szabadon játszhatnak. Nekünk viszont fontos ez a mérkőzés, mert a siker után előreléphetünk akár két helyet is a tabellán. MI is fiatalok vagyunk, a lényeg, hogy föl tudjunk pörögni! Szeretnénk kicsalogatni az ellenfelet, majd a kontratámadásokra és a gyors csatárainkra építenénk a taktikát. Helyzetünket nem igazán könnyíti a nyár eleji meleg, ennek ellenére reméljük, hogy nyerünk!

Csapatunk a következő felállásban kezdte a mérkőzést: Fentős Á.– Deák L, Geeb A, Horváth T. – Böcskör Gy., Kelemen K, Németh N., Böcskör Zs., Németh D. – Legoza L, Varga Z.

Az első tíz percében még nem találta csapatunk a fogást a lelkesen küzdő Vépen, akik reménykedtek a szép búcsúban. Az első játékrész második felében aztán kedvezően alakult a helyzet, amikor a hazai védelem indiszponáltan játszott, kedvenceink tudták mi a dolguk és még a sípszó előtt kétszer betaláltak az ellenfél kapujába!

Biztosnak éreztük a győzelmet a pálya széléről. De unatkozni nem volt időnk, mert kiválóságaink minden tíz percben betaláltak. A vépi védelmet teljes mértékben felőröltük, a meleg nekik jobban ártott. Góllövők közé feliratkozott első, ám annál szebb találatával Gusztafik Ádám! A hazai védelem gyakorlatilag kapitulált, így csatáraink nem egyszer szemtől szembe találták magukat a kapussal, és nem hibáztak!

A végeredmény Vép – Sopron 0:8 teljesen megérdemelt szép győzelem! A Celldömölk és az MTE vereséggel búcsúzott a szezontól, így csapatunk az előzetesen kitűzött célt a kilencedik helyet elérte.

GRATULÁLUNK! SZÉP VOLT FIÚK!
JÖVŐRE UGYANITT!!!!
HAJRÁ SOPRON! HAJRÁ VASÚT!