Sopron.info.hu

Visszazárható, aludobozos ásványvizeket forgalmaz a TESCO

  2018 aug 08 / #Cikkmix

Egy londoni start up cég aludobozos kiszerelésű ásványvizeit kezdte el forgalmazni a Tesco angliában, amely jóval környezetkímélőbb megoldást jelent mint a műanyagpalackos forma. A mirror értesülése szerint az áruházlánc 700 üzletében helyezte a polcokra a közelmúltban a  CanO Water fantázianévre hallgató, aludobozos, visszazárható, buborékos és buborékmentes félliteres vizeket. Ez a lehetőség alternatívaként szolgálhat azoknak az ásványvízfogyasztóknak, akik nem akarnak még több műanyaghulladékot termelni.

2018. július 30-tól ezt a terméket az angol Tesco áruházban a népszerű “£3 meal deal” ajánlat részeként is választható egyébként, amely egy olyan akciós lehetőség a vásárlóknak, amelyben 3 fontért cserébe három terméket is vehet a vevő, amelybe olyan termékek tartoznak bele, mint a szendvicsek, gyümölcsök, snackek illetve italok.

Magának az aludobozos víznek egyelőre még húzós ára van, hiszen a Tesco honlapja szerint 1,15 font – jelenleg hozzávetőleg  411 forint – az ára. Arról egyelőre nincs információ, hogy a TESCO a többi országban is bevezeti-e a terméket, mindenesetre ez talán egy apró lépés a környezetvédelem, környezettudatosság felé.

 

Írásunk a mirror.co.uk cikke nyomán készült. 


%d blogger ezt szereti: