Sopron.info.hu

VOLT Fesztivál 2008 fellépők – TOSCA

  2008 márc 27 / #Volt Fesztivál 2008

VOLT Fesztivál 2008 fellépők - TOSCATíz éve még csak pár lemezt tudott felmutatni ez a duó. A tosca fogalma, nálam, az Opera című lemezükkel kezdődött. A borítón a bécsi operaház épülete látható. A tosca világa Béccsel mindig összefüggésben áll. A következő remix albumot egy csoki Elvis követett és az, hogy a toscát egy életre megszerettem.

A suzuki album  hab volt a tortán, jazz, funky, blues szexi kavalkádja, de a delhi 9 dupla album is fantasztikus zenei élményben részesíti illetve invitálja távoli, indiai tájakra a hallgatót. Évekkel ezelőtt sokszor aludtam el a két sógor,

Richard Dorfmeister és Rupert Huber által kreált zenére. Nyugtató, pihentető muzsika, de autókázás közben, napozáskor is kiváló e zene. Richard közben Peter Kruderrel producer-dj duót alkotva berobbant a Kruder and Dorfmeister projektekkel KandD remix sessions, ami manapság fogalom e zenei területen.

Peter is kecsegtetett meglepetéssel, neki köszönhetjük a Peace Orchestrát is, ami úgyszint csemege füleimnek. Többszörös budapesti fellépések után, végre Sopronban a VOLT-on bugizhatunk e kellemes zenére.