Sopron.info.hu

A Bon-Bon együttes interjúja a Sopron.info.hu-nak

  2008 júl 15 / #csak úgy

A Bon-Bon együttes interjúja a Sopron.info.hu-nakAz együttes tagjaival, Szolnoki Péterrel és Török Tamással, Demuth János beszélget.Mindenek előtt hadd köszönjem meg olvasóink nevében, hogy elvállaltátok az interjút.

Mi köszönjük a figyelmet és az érdeklődést!

Sok városban volt már fellépésetek, adtatok koncertet, köztük Sopronban is. Hogy tetszett városunk?

Túlzás és hízelgés nélkül állíthatom, hogy Sopron hazánk egyik legszebb városa, mely kedves, vendégszerető közönségével és finom boraival a szívünkbe lopta magát és ahol már 18-szor léptünk fel a 13 év alatt! :)

Milyennek találtátok a Soproni hallgatóságot?

Az új dalokra is fogékony, lelkes közönség fogadott minket mindig és soha nem spóroltak a tapssal sem. :) Egy művésznek nagyon fontos a visszajelzés. Persze nem árt, ha az pozitív! :) Ez éltet, táplál minket és ebből merítkezünk, ha fáradtan esünk be egy-egy fellépésre.

Számos városban megfordultatok már hazánkban, sok emberrel találkoztatok, beszélgettetek. Hogy látjátok, mi ma az embereknek a legfőbb testi-lelki-szellemi problémáik?

Ebben a profit-orientált, sikerhajhász, rohanó, stresszes világunkban, ahol nem figyelünk oda egymásra, ahol nem vesszük észre az élet apró szépségeit, ahol nincs időnk színházra, vagy egy jó könyvre, ahol az a legfontosabb, hogy meglegyen a napi betevő, ahol állandóan forgalmi dugókban őröljük az idegeinket, ahol elveszünk a banki hitelek kamatai közt, ahol esztelen adóterhek nyomják a vállunkat csoda, ha az emberek tudnak még mosolyogni, önfeledten szórakozni.

Dalaink, szövegeink a mindennapjaink visszásságaira mutatnak rá és irónikus, humoros formában tálaljuk őket, hogy hallgatóink arra a másfél órára, amíg minket hallgatnak elfeledkezzenek a gondjaikról, bajaikról.

Mit tudtok tanácsolni, javasolni nekik?

Kerüljétek az előbb felsoroltakat! :) Legyetek türelmesebbek, toleránsabbak és figyeljetek oda jobban egymásra!

Mindig fontos számotokra, hogy a maximumot nyújtsátok. Jelen van-e életetekben a holisztikus életmód /test-lélek-szellem/ harmóniája, és a prevenció? Meséljetek nekünk erről egy kicsit bővebben kérlek.

Van egy mondás, mely szerint: az élet egészségtelen. :) Mivel a szakmánk nem csak szellemi, hanem fizikai állóképességet is kíván, Tomi teniszezik én biciklizem, természetgyógyászhoz, masszőrhöz járunk, odafigyelünk a táplálkozásunkra, szóval igyekszünk a mai viszonyokhoz képest egészségesen élni, bár ez az életmód sokszor nem kedvez a testnek és léleknek. :)

Melyik honlapon olvashatunk fellépéseitekről, a zenekarral kapcsolatos aktuális eseményekről?

www.bon-bon.hu oldalunkon, melyet folyamatosan frissítünk.

Mit üzentek az olvasóinknak?

Hallgassatok minél több zenét! :)

Nagyon szépen köszönöm még egyszer az interjút, és további sok sikert, és minden jót kívánunk nektek.

Mi is köszönjük, viszont kívánjuk! Mindig jól esik, ha nem a szokványos kérdéseket teszik fel az interjúkban.

Demuth János