Sopron.info.hu

Jerry Jones mestermágus interjúja a Sopron.info.hu-nak

  2008 júl 22 / #ezo

Jerry Jones mestermágus interjúja a Sopron.info.hu-nakHazán egyik legelismertebb spirituális jósával, médiumával Demuth János készített interjút, a Sopron.info.hu számára. Kedves Jerry Jones. Először is had köszönjem meg, hogy elfogadta a felkérésem, és hozzájárult, hogy létrejöhessen ezen interjú, olvasóink nagy örömére.

Járt- e már városunkban, és fűződik-e valamilyen kellemes emléke Sopronhoz, melyet megosztana velünk is?

Igen, természetesen. Sopron és a soproni emberek egy különleges helyet foglalnak el a szívemben mivel anyai oldalról van némi familiáris kötődésem is a városhoz.

Ezenkívül mint hazánk legnyugatibb pontja az ismert történelmi eseményeken túlmenően is számomra a demokráciához, a szabadsághoz való közelséget is jelenti. A város és környékének építészeti és természeti szépsége csak még egy plusz aspektus amiért Sopron és vidéke közel áll a szívemhez.

Minek a hatására, vagy pontosabban mi volt az az első jel, mely megmutatta Önnek a felismerést, hogy a spiritualítás, a jóslás, a mágia fontos szerepet fog betölteni életében?

Az első jelek már korai gyermekkoromban megmutatkoztak és ahogy az idő telt ezen jelzések egyre gyakoribbak és egyértelműbbek lettek. Először csak fokozott empátiás készségről tettem tanúbizonyságot, később azonban már tisztán beleláttam az emberek tudatába és a jövőképüket is tisztán érzékeltem.

Kiválasztottságom útján járva még később már nemcsak passzívan láttam az emberek karmáját, sorsvonalát, hanem azt a mágia eszközein keresztül a világmindenséget mozgató őserőre csatlakozva, megváltoztatni, befolyásolni is tudtam.

Mi a véleménye a jelenleg Magyarországon tevékenykedő mesterekről, jósokról? /persze név nélkül/

A manapság hazánkban dolgozó jósok és mágusok egy része valódi jó szakember, egy részük azonban, csakúgy mint minden más szakma vagy hivatás terén is, dilettáns, hozzá nem értő ember.

A döntő többségük az emberek életének a megjavításán dolgozik egy elenyésző kisebbségük azonban valóban nem ért a szakmához és sajnos időnként rossz fényt is vet az igazi szakemberek működésére.

Csakúgy mint a “jó bornak nem kell cégér”, a jó mágusnak sem kell és mint ilyen a színvonalas munka meg is teremti a jó hírnevet magának.

Ezért azt tanácsolnám a kedves Olvasóknak, hogy csak jó hírű, híres mágushoz , jóshoz menjenek, akkor bizonyosan nem fognak csalódni.

Sok emberrel beszélget, sokuknak ad tanácsot nap mint nap. Hogyan látja, mi ma hazánkban az emberek főbb test-lelki-szellemi problémájuk?

Az emberek legfőbb problémája manapság a: bizonytalanság. Minden bizonytalan az életükben: a megélhetésük, az ország politikai és gazdasági helyzete, a családjuk egzisztenciális helyzete.

És természetesen morális válság is van az országban ami konkrétan azt jelenti, hogy társadalmi szinten megszűnt az erkölcs, megszűntek a morális kötelezettségek és ez a családok és párkapcsolatok devalválódásához és sok esetben a felbomlásához vezet.

Az emberi és párkapcsolatok ilyen mértékű lepusztulása természetesen testi és lelki eredetű betegségekhez is vezet. A depresszió és alkohol valamint drogfüggőség egyre nő.

Milyen tanácsot tud Ön adni, javasolni nekik?

A legfőbb tanácsom az, hogy mindenki ismerje meg a saját karmáját. Ha ezt már megismerte akkor könnyedén felismerheti a helyes utat előre a boldogság irányában. Minden ember egy “individum” és mint ilyen teljesen személyre szabottnak is kell lennie az életútjának.

Ez az első és legfontosabb teendő és utána aztán számtalan egyéb lépésre is szükség van a boldogság elérésében.

Ez mindenki számára elérhető és soha nem szabad úgy leélni egy életet, hogy valaki beletörődik, hogy márpedig ő soha nem lesz boldog.

Önnek mindig a maximumot kell nyújtania munkájában, mindig megfelelő testi-lelki-szellemi állapotban kell lennie. Mennyire van jelen életében a Holisztikus életmód, és a Prevenciós eljárások?

Természetesen a holisztikus életmód és a prevenciós eljárások számomra nagyon fontosak. Mint mágus nekem kapcsolatom van a világmindenséget irányító ős-erőhöz is és mint ilyen állandó és korlátlan energetizálásban részesülhetek.

Ennek ellenére a holisztikus világszemlélet az alapfilozófiámhoz tartozik és a jó testi-lelki egészség megőrzésében fontos szerepet játszik.

Melyik honlapon találhatnak Önről több információt olvasóink?

A honlapom címe: www.jerryjones.hu

Mit üzen olvasóinknak?

A legfőbb üzenetem az, hogy: Legyenek boldogok! A boldogság belülről fakad de a külső körülmények jelentősen tudják befolyásolni a nézőpontunkat. A mágia segítségével nemcsak a körülmények hanem a jövőkép is befolyásolható pozitív irányban és ennek segítségével mindenki számára elérhető a boldogság. A küldetésem erről szól!

Nagyon szépen köszönöm az interjút, és az időt, melyet ránk szánt. További sikerekben gazdag és boldog életet kívánunk Önnek.
Demuth János