Sopron.info.hu

Lui Padre Ősi Mágus interjúja a Sopron.info.hu-nak

  2008 aug 05 / #ezo

Lui Padre Ősi Mágus interjúja a Sopron.info.hu-nakLui Padre-val, a Mágia és a Boszorkányság nagymesterével, elismert terapeutával, Demuth János készített interjút. Kedves Lui Padre. Először is had köszönjem meg, hogy elfogadta a felkérésem, és hozzájárult, hogy létrejöhessen ezen interjú, olvasóink nagy örömére. Természetesen, részemről én is köszönöm a megkeresést és a megtiszteltetést!

Járt- e már városunkban, és fűződik-e valamilyen kellemes emléke Sopronhoz, melyet megosztana velünk is?

Sopronban többször is jártam, a legtöbbet átutazóként. A foglalkozásommal kapcsolatos emléket, amit kiemelnék, az először a 1990-es évek vége felé volt, amikor az egyik helybeli rádió műsorvezető közreműködésével, a soproni színház egyik termében, az 1997-ben megjelent, „A mágia hatalmas ereje” című könyvemmel kapcsolatban tartottam előadást a mágiáról, mely eléggé sikeres volt.

Egy másik emlékem, a 2000-es évek elején volt, amikor Sopron Fő terén, egy kellemes, nyári, holdvilágos este, a jobb kezemben az egyik szőke, a bal karomban pedig a másik szőke volt, és hol mámorosítottam magam, hol pedig a holdfényben romantikázva, mágikus pásztorórát tartottam.

Minek a hatására, vagy pontosabban mi volt az az első jel, mely megmutatta Önnek a felismerést, hogy a spiritualítás, a jóslás, a mágia fontos szerepet fog betölteni életében?

Gyermekkoromban több megérzésem, meglátásom volt, amit elsőre, mint gyerek nem igen tudtam mire vélni, amíg az apám fodrász szalonjában egy okkultista nő meg nem magyarázta részemre az eseményeket.

Egy-két évre rá, Erdélyben, egy csoportos kiránduláson a Fogarasi havasokban, felmásztam az egyik havasi szikla csúcsára és ott megjelent a részemre egy asztrál lény, aki, többek között azt mondta: „Ő az én segítőm a mentális tudományokban, kövessem a tanácsait és a tanításait”.

Mi a véleménye a jelenleg Magyarországon tevékenykedő mesterekről, jósokról? /persze név nélkül/

A jelenleg Magyarországon tevékenykedő mesterekről, jósokról, a véleményem megoszlik.
Vannak, akiknek megvan a tudásuk, és kellően segítik az embereket. Azonban nagyon sokan, e foglalkozás leple mögé bújva, csak a materialista világot, a pénzszerzést látják benne. Ebből a szempontból, sajnos különböző médiákat, közületi tv csatornákat is meg lehetne említeni.

Sok emberrel beszélget, sokuknak ad tanácsot nap mint nap. Hogyan látja, mi ma hazánkban az emberek főbb test-lelki-szellemi problémájuk?

A nap, mint nap, az emberekkel történő találkozásaim, beszélgetéseim során, manapság, hazánkban az embereknek leginkább lelki – szellemi problémájuk van, mert a társadalmi rendszerünk miatt, eléggé kilátástalannak látják a megélhetésüket, úgy a magánéleti, szerelmi, mint az üzleti, anyagi életvitelüket, vagy a sikerüket. Egyik életviteli formájukban sem látják a kellő kiutat, előrehaladást, az út végét.

Milyen tanácsot tud Ön adni, javasolni nekik?

Az előzőekben már említett, vagy bármilyen más életviteli formában, a hozzám fordulóknak, attól függően, kinek mi a gondja, problémája, azt tudom tanácsolni, fő a pozitív gondolkodás és a problémának megfelelően el tudunk készíteni többféle megoldást, természetesen igénybe véve a mentál lények segítségét és erejét.

Önnek mindig a maximumot kell nyújtania munkájában, mindig megfelelő testi-lelki-szellemi állapotban kell lennie. Mennyire van jelen életében a Holisztikus életmód, és a Prevenciós eljárások?

Részemről, mivel mindig a maximumot kell nyújtanom a munkámban, mindig a megfelelő testi – lelki – szellemi állapotban kell lennem, amikor, a hozzám forduló emberekkel, az Ők gondjaik, problémáik megoldásával foglalkozom, a fenti mentál lényektől állandóan megkapom a kellő feltöltődést, segítséget, azon felül, hogy időszakosan nekem is, kellően fel kell töltődnöm egy rituális, pozitív töltésű, kisugárzású természet adta helyen, vagy szentélyben.

Melyik honlapon találhatnak Önről több információt olvasóink?

Olvasóik, a foglalkozásommal kapcsolatban, a legtöbb valódi információt, a www.luipadremestermagus.hu , saját honlapomon találhatnak, mely honlapom, a nap, mint nap az emberekkel történő elfoglaltságom, által nem tudok kellően feltölteni, felfrissíteni.

Aztán sok helyen olvashatnak rólam, sajnos olyan helyeken és olyan dolgokat is, amihez egyáltalán semmi közöm, de egyesek meg próbálnak, így profitálni a saját maguk részére, és a hiszékeny embereket becsapni, átverni.

Viszont, ma már, ha csak ezekkel az ilyen hitelrontó, stb., emberekkel, eseményekkel foglalkoznék, akkor nap, mint nap, más dologra időm sem maradna. Ebből kifolyólag, az egyik napilapban, még az 1990-es évek közepén megjelent egy cikk, „Hamisítsák a mágust, Lui Padret!”

Mit üzen olvasóinknak?

Olvasóinknak azt tudom üzenni, hogy fő a pozitív gondolkodás, mert, a mágia ott van mindenhol, és bármennyire is kilátástalannak látjuk a helyzetünket, bármilyen téren, lehetetlenség nincs, csak tehetetlen ember!

Végezetül, a KEGYES FÖLDANYÁHOZ fohászkodva, pedig ÁLDÁSOMAT kérem Sopron Városra, Egész Magyarországra és annak polgáraira, mert, mint ahogy tavasszal eljön a kikelet, az első simogató napsütés a madárdallal, ugyanúgy jöjjön el részükre, az emberiségben megújuló új életerő, egészség, az életfeltételek megújulására, kapják meg a gyarapodást, a gazdagságot, a jómódot, a békét, a boldog megélhetést minden téren!!!


Nagyon szépen köszönöm az interjút, és az időt, melyet ránk szánt. További sikerekben gazdag és boldog életet kívánunk Önnek.

Demuth János