Sopron.info.hu

A Depresszió interjúja a Sopron.info.hu-nak

  2008 szept 11 / #csak úgy

A Depresszió interjúja a Sopron.info.hu-nakHazánk vélhetőleg egyik legismertebb rock-metál zenekara a Depresszió, ismét fellép a VOLT fesztivál nagyszínpadán! Tavaly is nagy sikert arattak fellépésükkel, közvetlenül a KORN előtt! Hatalmas rajongótáboruk van ország szerte, így Sopronban is! Demuth János készített interjút, a zenekar tagjaival, a Sopron.info.hu számára.

Mindenek előtt had köszönjem meg olvasóink nevében, hogy elvállaltátok az interjút.

Mi köszönjük a megkeresést!

Sok városban volt már fellépésetek, adtatok koncertet, köztük Sopronban is. Hogy tetszett városunk?

Nagyon szép város. Pár éve több napot is elöltöttem a Volt Fesztiválon, így jutott időm bőven városnézésre is. Tiszta, nyugodt, és hangulatos város. Ha nem lennék ennyire Budapesthez kötve, akkor mindenképpen valami hasonló várost választanék életteremül .

Hogyan készültök a Volt fesztiválon való fellépésetekre, és mit jelent számotokra a Volt?

Próbálunk … . A Volt fesztivál nyitja a nyári fesztiválok nagyüzemi szezonát , így a közönség itt láthatja először a már teljesen kiérlelt nyári műsorunkat . Játszunk 1-2 új dalt is a decemberben megjelenő lemezünkről . A Volt Fesztivál egyértelműen a legnagyobb vidéki nyári fesztivál, és egy hatalmas buli. Az egyik legkellemesebb koncertélményünket is itt éltük át, amikor tavaly a nagyszínpadon játszottunk a Korn előtt.

Milyennek találtátok, találjátok a Soproni hallgatóságot?

Azt gondolom elég jó rálátással rendelkezünk a közönség reakcióira,hiszen a Volt mellett önálló klubkoncertünk is szokott lenni a Hangár clubban. Akár egy pár száz fős közvetlenebb buliról van szó,akár egy sok ezres megafesztiválról, a fogadatás mindig ugyan olyan lelkes,és forró a hangulat. Nagyon szeretünk Sopronban játszani.

Számos városban megfordultatok már hazánkban, sok emberrel találkoztatok, beszélgettetek. Hogy látjátok, mi ma az embereknek a legfőbb test-lelki-szellemi problémáik?

Mindenkinek meg van a saját útja,és ezeken akadályok is vannak. Egyénre szabottan változnak a problémák , a fő gondok azonban senkit nem kerülnek el. Sajnos annyi ilyennel találkozunk, hogy könyvet lehetne írni belőle, tehát most nem mennék bele ezek felsorolásába.

Mit tudtok tanácsolni, javasolni nekik?

Én úgy látom,hogy a sok negatívum mellett még mindig több szép, és jó dolog van a világban mint rossz,és ezeknek kell örülni .Ezen kívül a konkrét üzenetek benne vannak a dalszövegeinkben.

Mindig fontos számotokra, hogy a maximumot nyújtsátok. Jelen van-e életetekben a holisztikus életmód /test-lélek-szellem/ harmóniája, és a prevenció, megelőzési eljárások?
Meséljetek nekünk erről egy kicsit bővebben kérlek.

A színpadon mind maximalisták vagyunk. A magánéletben még igyekszünk megtalálni a belső és külső harmóniát, de határozottan jó úton járunk.

Sokkal kevesebb már az éjszakai tivornya, mint régebben ,és jobban ügyelünk az egészségünkre is. Nem használunk drogokat , és nem is buzdítunk ilyesmire senkit .

Melyik honlapon olvashatunk fellépéseitekről, a zenekarral kapcsolatos aktuális eseményekről?

A hivatalos honlapunk címe : www.depressziomusic.hu
Hetente frissülő weboldalunk tavaly elnyerte „az év hazai zenei honlapja” címet .

Mit üzentek a Sopron.info.hu olvasóinak?

Találkozzunk a Volt-on , és a ahol csak játszunk !!!

Nagyon szépen köszönöm még egyszer az interjút, és további sok sikert, és minden jót kívánunk nektek. Demuth János

Mi is köszönjük!!