Sopron.info.hu

A kövek ereje

  2006 szept 20 / #ezo

A kövek erejeA kövek rejtőzködhetnek a föld méhében, vagy heverhetnek a felszínen, a napsugarak és a csillagok alatt. Fakók, szivárványszínűek, simák, durvák. A kövek a Föld ajándékai. Az egyetemes erő – Istenség, Istennő, Isten, Sors – megtestesítői, amelyek megteremtettek mindent, ami van, mindent, ami volt, és mindent, aminek lehetősége van a létezésre.

A kövek erejeA Föld egy hatalmas energiahálózat parányi része, mindazonáltal bolygónknak saját rezgései vannak. Ezen energiák némelyike és megtestesüléseik olyan színekkel és formákkal rendelkeznek, amelyek jótékony hatással vannak ránk.A kövek mágikus akkumulátorok, magukban foglalják és összpontosítják a Föld energiáit.-A mágia és a kövek ősidők óta kapcsolatban állnak egymással.

A kövek erejeAz állati alakokhoz hasonló, szél és eső formálta sziklákra, kövekre már a legrégebbi feljegyzések előtti időkben is szimbólumként és szertartások középpontjaként tekintettek.A legrégebbi korokban a kövekből bálványokat faragtak, építőanyagként használták őket, a belőlük megformált szerszámokkal kaszálták le a termést, ásták ki a földből a tövises cserjéket, szabták ki az öltözéküket, végeztek operációkat. Kőfegyverek oltalmaztak és oltottak ki életeket. A tűzálló edények felfedezése előtt köveket izzítottak vízmelegítéshez.

A kövek erejeA kövek gyönyörűek és hasznosak voltak, szentek és profánok.-A különböző korokban az emberek számítottak a kövekre, hittek abban, hogy azok segítik a fogantatást, a könnyű szülést, védelmezik a személyes biztonságot, az egészséget, és oltalmazzák a holtakat. Nem olyan régen a belső vagy külső változás érdekében alkalmazták őket a mágiábanA kövek – akárcsak a gyógynövények, a színek, a fémek, a számok és a hangok – nem élettelenek.

A kövek erejeÉvmilliókig háborítatlanul kuksolhatnak a földben, vagy pihenhetnek egy polcon, ahová a múlt héten raktuk fel őket – aktív, erős eszközök olyan energiák birtokában, amelyek képesek hatást gyakorolni világunkra, és ténylegesen befolyásolják azt.- Vajon milyen titok rejlik a parti fövenyen heverő vízmosta kavicsban? Milyen benső energiák lüktetnek az ujjunkon vagy a nyakunkban viselt drágakövekben?

A kövek, amelyeken lépkedünk csalogathatnak-e szerelmet az életünkbe, segíthetnek-e elérni a gazdagságot?

Mindenki maga keresse a válaszokat. A kövekben rejlő energiák mindannyiunk számára elérhetők. Használjuk bölcsen a Föld kincseit, és azok megáldanak bennünket mindazzal, amire valóban szükségünk van.
Demuth János

http://ezoterikasopron.uw.hu/