Sopron.info.hu

A legjobb

  2008 ápr 21 / #sport

A végén mi nyertünk :-)Soproni Sördögök – Atomerőmű SE április 18. péntek, 18.00 Ez a nap volt a Sördögök aranyba foglalt napja. Ámulást bámulás követett. A soproni csapat kiemelkedő játékot alakított. Bár az első tíz percben még a vendégek domináltak, de ez a produkció lassan, de biztosa el is illant a harmadik negyedre.

Ki gondolta volna, hogy szó szerint lealázzuk a Paks csapatát? Az utolsó két negyedben olyan szintű hajrát láttunk városunk férfi csapatától, hogy még a láthatatlan kalapom is megemeltem. Lesko 30 pontot dobott a meccs alatt, talán a legjobb játékát produkálta. Ezt el lehet mondani az egész csapatról.

Trükkjeikkel, labdajátékukkal egy színvonalas szórakoztató meccset láthattunk, szinte tátva maradt az ember szája a remek csapat munkától. A kosarak csak úgy repültek a hálóba! Majdhogy nem vissza tapsolta őket a közönség a bravúros mérkőzés végén! Egyben sajnálom a Soproni Sördögöket.

Vajmi kevés esélyt látok arra, hogy e idény végére összekovácsolt csapat szeptemberben ugyan ebben a felállásban lépjen pályára. Ezt a gondolatot félretéve gratulálok a csapatnak! (20 – 23, 45 – 43, 77 – 58, 94 – 77)