Sopron.info.hu

A Soproni foci a legmélyebb ponton

  2007 márc 31 / #sport


A mai mérkőzés demonstrációval kezdödött mivel a Soproni Ultrák azzal a kéréssel fordultak a közönséghez, hogy a félidők első tíz percében a lelátón kívűl tartózkodjanak. Ez kis mértékbe sikerült is mivel egy 200-300 fős mag kihagyta az első tíz perceket.

Így nem is láthatták, hogy a meccs elején már a hatodik percben vezetés szerzett a vendég REAC.
A védelmünk csak figyelte hogy átveszik a labdát és a kapura lövés után a kipattanót az üresen álló játékos, belőtte. A gól után egy rossz szerelés és kakaskodás után a játékvezető kiállított a Soproni és a vendégcsapatból is egy-egy játékost, ami szerintem teljesen jogos volt.
A kiállítás talán a mieinknek tett jót.
Mivel nemsokára egyenlíteni tudtunk Sira Pista révén, aki nem ismert elveszett labdát és egy nem túl jó indításnál a REAC kapusa és védője összefutott Sira pedig az üres kapuba továbbított. Majd jött a fordítás ismét Sira volt dicsérhető, aki jó passzt adott Magasföldinek és ha nehezen is vette át a labdát de élt a lehetőséggel és 12 méterről a kapuba továbbított. Ezzel nem volt vége a félidőnek, mert, a lassú mozgású és ugyanilyen gondolkodású védelmünk ismét összehozott egy gól a félidő vége előtt.
Így 2-2-es döntetlennel vonulhatunk a szünetre.

A második félidőt a REAC kezdte jobban többet volt náluk a labda és a kapura lövésekkel is jelezték ,hogy nem elégednek meg az egyik ponttal. Közben sokaknak érthetetlen módon lecserélte a régi új edzőnk Sirát aki, addig a legjobb emberünk volt. Majd jött a feketeleves a védelmünk újabb gól hozott össze a tizenhatoson belül szabálytalankodtak, hozzá kell tenni telesen feleslegesen a megítélt büntetővel, pedig éltek a vendégek és ismét átvették a vezetést. Közben a lelátón egy kisebb csetepaté alakult ki a hazai Ultrák és a rendezőgárda
között. Mivel füstbombákat indítottak be és az egyik rendező egyiket a lelátó oldalán kidobta a nézőtérről. A második félidőben volt még két említésre méltó helyzetünk az egyiket Magasföldi hagyta ki tiszta ziccerben, a másikat, pedig Dancs puskázta el.
Így nem is lehetett más az eredmény, mint ismét hazai vereség ezzel csapatunk a kiesőhelyre került.
Még mindig a kezünkben a saját sorsunk, de most már élni kellene vele, nehogy túl késő legyen.

A mérkőzés végén a közönség nemtetszését fejezte ki, fütyüléssel és" NBII
nyugati csoport" skandálásával.

Radaz