Sopron.info.hu

A tét, a továbbjutás!

  2010 jan 20 / #sport

Óriási csatára van kilátás szerdán 19 órától, amikor az Euroliga alapszakaszának záró fordulójában a hét légióst foglalkoztató, és a szezon előtt nagy terveket szövögető cseh Prágát fogadjuk hazai pályán. Székely Norbert hisz az elvégzett munkában, mely továbbjutást érhet! Az elmúlt hetekben komoly munkát végeztünk el, melynek köszönhetően a csapat formája felfelé ível. Egységesek vagyunk, melyet ki kell használnunk a jobb erõkbõl álló Prága ellen.

Alaposan feltérképeztük ellenfelünket, tudjuk, mire számíthatunk tõlük. Mindenképpen meg kell akadályoznunk, hogy leindítsanak minket. Nagyon jól, bármilyen helyzetbõl dobják a triplákat, erre oda kell figyelnünk. Fizikálisan erõsebbek nálunk a palánk alatt, ezért a centereiket el kell távolítanunk a gyûrû közelébõl. Minden bizonnyal kapunk zóna védekezést is, melynek látjuk a gyenge pontjait, remélhetõleg mérkõzés szituációban is meg tudjuk bontani a védekezésüket.

Ha mindezeket megvalósítjuk, és szurkolóink is 40 percen keresztül mellettünk lesznek, akkor legyõzhetjük az esélyesebbnek tartott ellenfelünket, és idén is ott lehetünk az Euroliga rájátszásban!

wb-sopron.com