Sopron.info.hu

A többi sportról még nem is beszéltünk

  2009 jan 27 / #sport

Érdekes a legutóbbi foci cikk amit mumus írt. A focihoz nem sokat konyítok. Pár angol illetve spanyol mérkőzést hébe-hóba meglesek, VB-t, de a magyar focit egyáltalán nem követem. A haverok szerint a soproni football évek óta haldoklott, majd akarva-akaratlanul lehúzták a rolót.

A pálya azóta csak úgy van. Az FC Sopron drukkerei meg, jogosan szomorkodnak, mert nincs csapat, nincs mérkőzés, nincs szurkolás sem. A hétvégi jó kis összejövetelek a haverokkal már a múlté.

Bele se merek gondolni abba, hogy Sopron kosárlabda csapat nélkül maradna. Legyen az női vagy férfi. Jelen meccsállás szerint a lányok elsők a tabellán.

A fiúk hatodik helyet foglalnak el az NB1-be. Mindkét eredmény pozitív, mégis, mint drukker és sportot kedvelő, bennem van a ‘félsz’. Az MKB csapatának, sajnos kulcsemberei távoztak az elmúlt években, ez a hiány, szerintem érezhető.

A Sördögök viszont, idén átlagukon felül teljesítettek, ez a közönség létszámán is látszik! Az, hogy a mai világban tényleg már csak a pénz beszél, nekünk, szurkolóknak is rossz hír.

Bizonytalanságot ébreszt bennünk szeretett csapatunk iránt. Ki megy ki marad?!?

A kérdés minden évben felmerül: mi lesz jövőre?